Uitvaart

Een afscheid brengt altijd verdriet met zich mee, wat wij helaas niet kunnen wegnemen. Wel kunnen we je bijstaan bij het regelen van het afscheid en de uitvaart. Samen verzorgen we dan een mooi, persoonlijk afscheid, waarin we jouw overleden dierbare op gepaste wijze de laatste eer bewijzen.

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis voor de nabestaanden. Neem de tijd om hierbij stil te staan en neem contact op met familie en vrienden die je bij kunnen staan. Als de dokter is geweest kun je contact opnemen met ons, dit mag dag en nacht.
Indien gewenst komt er meteen iemand naar je toe om je bij te staan en de eerste verzorging op zich te nemen. Vanaf dat moment ontstaat er een intensieve samenwerking tot en met de dag van de uitvaart. De uitvaartverzorger is er om je te helpen met keuzes te maken voor de uitvaart en zal je ook bijstaan in deze moeilijke periode. Het is ons uitgangspunt dat het afscheid je later zal helpen met de verwerking van je verdriet.

Van der Stappen

De uitvaart

Op je eigen tempo komen we samen tot een persoonlijk afscheid dat bij jou en je overleden dierbare past.

Je maakt bijvoorbeeld een keuze uit cremeren of begraven, het drukwerk zoals rouwkaarten/gedachteniskaartjes en de locatie van de dienst. Indien gewenst helpt de uitvaartverzorger ook met het schrijven van teksten, het kiezen van muziek of het verzamelen van foto’s. Je bepaalt helemaal zelf wat de rol is van de uitvaartverzorger en waar je hem of haar bij nodig hebt.

Bekijk de uitvaartverzorgers die werkzaam zijn bij Van der Stappen uitvaartverzorging.

Onze uitvaartverzorgers

Types uitvaart

Er zijn veel verschillende soorten uitvaarten die wij voor je kunnen verzorgen. Van traditioneel, tot muzikaal of bourgondisch.

Elke uitvaartverzorger heeft zo zijn of haar specialiteit. Daarnaast hebben wij voor elke soort uitvaart een geschikte locatie. Laat je inspireren door de mogelijkheden en neem contact op indien je meer informatie wenst.

Contact
Van der Stappen Uitvaartverzorging
Van der Stappen

Vooraf opgesteld budget

We krijgen vaak de vraag wat een uitvaart kost, helaas is er niet één antwoord op te geven.

Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven en een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van van der Stappen zelf. Vooraf wordt er goed naar je wensen geluisterd en een budget opgesteld. Zo zijn we er zeker van dat de uitvaart niet duurder wordt dan afgesproken.

Uitvaartverzekering

Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan?

Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kun je de uitvaart door ons laten regelen.

Coronavirus en uitvaart

Nabestaanden vragen zich natuurlijk af wat het betekent wanneer er een dierbare komt te overlijden aan het coronavirus. Van der Stappen uitvaartverzorging volgt de ontwikkelingen
rondom het coronavirus en geeft op deze pagina eventuele updates met betrekking tot het virus en een uitvaart. Van der Stappen volgt hierin de instructies van het RIVM en de GGD.

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan ons via info@vdstappen.nl

LEES MEER

Van der Stappen

Locaties

location
Eindhoven

Eindhoven

Stratum

Muzikale uitvaart Traditionele Uitvaart

Aan de Felix Timmermanslaan, prachtig gelegen aan de Genneper Parken ligt het Genneper Afscheidshuis. Momenteel wordt het uitvaartcentrum compleet vernieuwd zodat het weer beschikt over de comfort van de hedendaagse tijd.

Ontdek Meer
Eindhoven

Eindhoven

Woensel

Informele uitvaart Uitvaart van een kindje

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over een sfeervol ingericht uitvaartcentrum, gevestigd aan de achterzijde van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven. Deze locatie is geschikt voor een kleine afscheidsdienst in huiselijke sfeer.

Ontdek Meer
Cranendonck

Cranendonck

Traditionele Uitvaart Uitvaart met gilde eer

Het uitvaartcentrum in Budel geeft het gevoel van een huiskamer. Met name door gebruik te maken van de 24-uurskamer voelt het aan als een tweede thuis in de dagen tussen overlijden en uitvaart.

Ontdek Meer
Geldrop

Geldrop

Exclusieve Uitvaart Informele uitvaart

Aan de Spaarpot Oost in Geldrop ligt het uitvaartcentrum van Van der Stappen. Naast het uitvaartcentrum is hier tevens het kantoor van Van der Stappen gevestigd.

Ontdek Meer
Valkenswaard

Valkenswaard

Bourgondische uitvaart Exclusieve Uitvaart

In Valkenswaard beschikken wij over een prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit de 24-uurs kamer kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Ontdek Meer
Veldhoven

Veldhoven

Intiem afscheid Uitvaart van een kindje

In de gemeente Veldhoven beschikken wij over een uitvaartcentrum in het Maxima Medisch Centrum.

Ontdek Meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring