Uitvaart EINDHOVEN

Wil je een uitvaart regelen in Eindhoven? Met bijna 100 jaar ervaring is het afscheid bij Van der Stappen uitvaartverzorging in vertrouwde handen. Of het nu gaat om een begrafenis, crematie of een persoonlijk afscheid volledig naar eigen wens: wij staan je bij en verzorgen de uitvaart tot in detail.

Van der Stappen biedt persoonlijke uitvaartzorg, met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid dat recht doet aan de overledene. Zo hebben we in Stratum het Genneper Afscheidshuis. Door het unieke concept van dit afscheidshuis, met gastvrijheid als belangrijke waarde, bieden wij nabestaanden voortaan een warm afscheid onder één dak. Ook werken we nauw samen met andere locaties. Dus ook wanneer je een bijzondere uitvaartlocatie voor ogen hebt, helpen wij je graag dit te realiseren. Overigens maakt het niet uit óf en waar je verzekerd bent; Wijnand Stuart, onze uitvaartverzorger in Eindhoven, staat voor je klaar, net als zijn collega’s. Maak kennis met hem en ontdek de mogelijkheden.

Van der Stappen

Uitvaartverzorger Eindhoven

uitvaartverzorger-wijnand-stuart-eindhoven
Wijnand Stuart

Eindhoven

Muzikale uitvaart

“Met een goed gevoel kunnen terugkijken, draagt bij aan het verdere rouwproces.”

Maak kennis
Marloes Steenhuis

Nuenen

Creatieve uitvaart Nuenen

“Een uitvaart is meer dan een afscheid; het is een viering van wie iemand werkelijk was.”

Maak kennis
uitvaartverzorgers-geldrop-van-der-stappen-uitvaartverzorging
Alle uitvaartverzorgers

Eindhoven, Valkenswaard, Waalre, Geldrop, Cranendonck, Veldhoven

Bekijk het team van uitvaartverzorgers

Maak kennis

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Direct een uitvaart in Eindhoven regelen?

Is een dierbare overleden en wil je direct een uitvaart regelen? Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ongeacht of, waar en hoe je verzekerd bent.

Je kunt het overlijden melden bij ons. We zijn dag en nacht bereikbaar en indien gewenst komt er meteen iemand naar je toe. Vervolgens plannen we samen een afspraak en komt onze uitvaartverzorger naar je toe om kennis te maken en je wensen te bespreken. Deze uitvaartverzorger is in de dagen voorafgaand aan de uitvaart je vaste contactpersoon, die altijd bereikbaar is om je te helpen en je tot steun te zijn.

Wat kost een uitvaart en andere praktische informatie

Je regelt niet elke dag een uitvaart, dus wanneer het eenmaal zover is, heb je waarschijnlijk een heleboel vragen.

Via onderstaande links vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, we zijn dag en nacht bereikbaar.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Uitvaartcentrum & -locaties Eindhoven

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een aula in een uitvaartcentrum, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Vele prachtige locaties in de omgeving van Eindhoven staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van de bijzondere locaties in de regio. Staat je gewenste locatie er niet bij? Neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Crematorium Eindhoven

Crematorium Rijtackers
Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ, Eindhoven

Crematorium de Hoge Boght
Eindhovensebaan 29
5505 JA, Veldhoven

Van der Stappen

Wat als u meer dan 6 gasten wilt ontvangen bij een afscheid in huiselijke kring?

14 september 2020

U ziet het waarschijnlijk ook als u de familieberichten leest in de krant; heel veel uitvaarten vinden nog altijd plaats in besloten kring. Logisch, denkt u wellicht, gezien de beperkende maatregelen. Maar er zijn inmiddels zeker weer mogelijkheden voor een groter afscheid, mits de ruimte zich daarvoor leent.

Lees meer

Rouw werkt door onder werktijd

10 augustus 2020

Een recent onderzoek toont aan dat 1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, last heeft van een burn-out. Daarnaast ervaart 2 op de 10 te weinig steun van de werkgever. En een kwart geeft aan langere tijd niet goed te kunnen functioneren.

Lees meer

Gedenkhoek voor opa Adriaan Damen

22 juni 2020

Een eerbetoon aan Adriaan Damen (86) uit Valkenswaard, geschreven door zijn kleindochter Cyra van Dijk (20). Adriaan is een van de Brabanders die stierven door corona.

Lees meer