Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Van der Stappen
Anoniem

21 januari 2024 | WAARDERING: 10

Het plotseling overlijden van mijn broer was voor iedereen een grote shock. In deze moeilijke tijd heeft de uitvaartverzorging ons geweldig geholpen en bijgestaan.

Anoniem

12 januari 2024 | WAARDERING: 10

Zéér prettig contact met de uitvaartverzorger, in alle opzichten. Dikke pluim!

Marion Beks

4 januari 2024 | WAARDERING: 9

Heel erg tevreden over diensten, service en personeel; snel, ontzorgend, professioneel, attent, persoonlijk, zorgvuldig en warm!

Mevrouw Jacobs-van den Dungen

2 januari 2024 | WAARDERING: 10

De zeer goede en respectvolle begeleiding vanaf het overlijden tot na de crematie. Hele mooie passende teksten en aandacht voor alles. En iedereen een dikke 10!

Ralph Jaspers

15 december 2023 | WAARDERING: 10

Nadat ik mijn vriend dood gevonden had, stond ik er in 1 keer als contactpersoon, omdat er geen familie in beeld was. Marloes kwam en heeft ons echt SUPER geholpen. Ze is een ontzettend warm persoon met veel kennis. We hebben haar dan ook als ZEER prettig ervaren.

Anoniem

15 december 2023 | WAARDERING: 10

Dank voor de goede begeleiding. Ik heb 14 jaar geleden mijn man verloren en ben toen ook door Van der Stappen goed begeleid.

De heer Does

8 december 2023 | WAARDERING: 10

Ik wil Wijnand Stuart extra bedanken. Zelf heb ik meerdere begrafenissen e.d. meegemaakt in mijn leven, maar nog nooit heb ik iemand zo betrokken meegemaakt als Wijnand. De rust zelve, luisterend, zeer empathisch, adviserend, een ieder in z’n waarde latend, attent, duidelijk in z’n uitleg en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij allen hebben de samenwerking als heel bijzonder ervaren en dat maakte het hele gebeuren van begin tot einde voor ons een geweldige herinnering, nu terug kijken. Dank nogmaals Wijnand! Met vriendelijke groet, Gerrit Does en gezin

Anoniem

4 december 2023 | WAARDERING: 10

Wij zijn op een prettige menselijke manier behandeld. Alles is in eenvoud goed verlopen. Ik had het volste vertrouwen in Van der Stappen.

De heer De Jager

27 november 2023 | WAARDERING: 9

Keurige en respectvolle afhandeling voor de overledene, als voor de nabestaanden. Heel veel hulp en ondersteuning gehad.

Anoniem

24 november 2023 | WAARDERING: 8

Ik ben zeer tevredenheid over uw verzorging, handelen en zo het nodig was, ondersteunend.

Rian Buelens-van Hoof

24 november 2023 | WAARDERING: 10

Dankzij de goede zorgen van Sarah van Hout, voor én na de uitvaart van onze moeder, kijken we met een goed gevoel terug op dit afscheid. Met name: advies voor foto’s/muziek, persoonlijke aandacht elke dag, foto van het bloemstuk om mij gerust te stellen, een piano oefenmoment regelen en begeleiding tijdens het verzorgen van moeder door Arna.

Anoniem

23 november 2023 | WAARDERING: 9

Behulpzaam, meedenkend, vriendelijk, persoonlijk en niet te formeel. We waren blij met de mooie/prettige locatie in Dommelen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring