Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Van der Stappen
Joel

27 juli 2022 | WAARDERING: 10

Ik was zeer blij verrast hoe alles geregeld werd. In deze moeilijke tijd kijk ik toch met een goed gevoel terug op de uitvaart. Super fijne mensen, ik zou iedereen Van der Stappen aanraden!

Robert

27 juli 2022 | WAARDERING: 9

Zeer tevreden over de begeleiding en afhandeling van de uitvaart. Heel correcte en vriendelijke medewerkers!

Anoniem

20 juli 2022 | WAARDERING: 9

Duidelijk, eerlijk en open, geen verrassingen. De 24-uurskamer gaf ons de kans om een “thuis” na te bootsen!

Anoniem

15 juli 2022 | WAARDERING: 10

Het contact met Sarah van Hout was goed en prettig. Alles goed georganiseerd. Mooi afscheid in de pastorie in Dommelen, prachtige locatie. Ook het contact met Arna was perfect.

Anoniem

22 juni 2022 | WAARDERING: 10

Barbara Kolen heeft ons prettig en deskundig bijgestaan. Ook de dienst was keurig verzorgd.

Mevrouw Bijstervelt

8 juni 2022 | WAARDERING: 9

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zou jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. Ook super tevreden met uitvaartverzorger Wijnand Stuart!

Jessica Faassen-Siebers

20 mei 2022 | WAARDERING: 10

Belinda was een goede steun en hielp ons een middenweg te zoeken hoe wij afscheid wilden nemen en mijn vader zijn wensen.

Anoniem

7 mei 2022 | WAARDERING: 9

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart zijn we zeer goed en met empathie begeleid, in deze voor ons zo verdrietige tijd. Thijs, nogmaals dank voor de begeleiding. Zeer professioneel en met grote empathie.

de heer Jansen

4 mei 2022 | WAARDERING: 9

Maarten Kindt was zeer vriendelijk en betrokken. Goed advies in mogelijkheden.

De heer Van berlo

21 april 2022 | WAARDERING: 10

Zeer tevreden over Wijnand Stuart. Zijn aanpak, advies en begeleiding hebben ons geraakt! Well done!

Anoniem

12 april 2022 | WAARDERING: 10

Alles, van begin tot einde, was perfect verzorgt. Wij zijn uiterst tevreden over mevr. Belinda Vermeltfoort-Gruijters. Zij was geweldig. Ook de dames van het uitvaartcentrum in Dommelen, perfect!

Mevrouw van Lieshout-Koolen

6 april 2022 | WAARDERING: 10

Wij waren heel blij met Wijnand. Hij kon heel goed luisteren naar onze wensen en ideeën aanbrengen waar nodig. Wij konden hem altijd bereiken als we vragen hadden. Wijnand, bedankt voor alles! Je was een hele grote steun voor ons!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring