Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem

Van der Stappen
Jeroen Spaan

19 juli 2021 | WAARDERING: 10

Martin Horst heeft de uitvaart van mijn oom perfect verzorgd. Hij was ten alle tijden beschikbaar met heldere communicatie in de juiste toon. De heer Horst droeg originele bruikbare ideeën aan waarvan we er meerdere overgenomen hebben. Tijdens de ceremonie ondersteunde hij op gepaste wijze toen de situatie dat verlangde. Vanwege de inzet van de Martin Horst hebben we zonder rompslomp op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen.

Sandra van den Ouweland-Schimmel

16 juli 2021 | WAARDERING: 10

Witte Ballonnen ……. De prachtige tekst die Belinda heeft geschreven voor ons Paul , onze zoon en mijn speciale bijzondere broertje, zo mooi en zo waar . Dankje wel lieve Belinda voor alles. Je bent een toppertje.

M Janssen

16 juli 2021 | WAARDERING: 10

Met behulp van Reja kan de wens van onze vader vervuld worden door hem mee te nemen in een mooie koker naar zijn geliefde vakantieland. Dankjulliewel Toppers!

Bakermans-Smulders

6 juli 2021 | WAARDERING: 10

Beste Wijnand, Wij willen jouw hartelijk bedanken voor de goede en professionele begeleiding die wij mochten ontvangen, met alle voorbereidingen en afhandeling voor de herdenkingsdienst van onze moeder Mw Bakermans-Smulders. Hebben de contacten als prettig ervaren en heeft op ons een diepe indruk gemaakt. Een blijk van medeleven en steun deed ons goed. Iedereen die bij de herdenkingsdienst is geweest, spreekt hun waardering uit over de informele manier hoe deze dienst in elkaar is gezet en gegeven is. Wij kijken hier met een goed en voldaan gevoel op terug….

Familie van de Gevel

1 juni 2021 | WAARDERING: 10

We zijn ontzettend goed door deze moeilijke tijd begeleid door Belinda. Ze was altijd bereikbaar voor onze vele vragen. En ze gaf ons goede tips en mogelijkheden zodat we een waardig afscheid hebben kunnen geven.

Perry Vermeulen

1 juni 2021 | WAARDERING: 9

Het afscheid van onze vader had niet beter gekund en de ook week in aanloop naar die dag verliep alles zoals het hoort te gaan; goed begeleid door Belinda. We kijken allemaal met een heel fijn gevoel terug op het afscheid, een mooie herinnering. Vrienden en familie zijn eensgezind – het was een prachtig afscheid. Dankjewel Belinda!

Fam Gareadts

28 mei 2021 | WAARDERING: 9

Dhr. Wijnand Stuart heeft de uitvaart van mijn broer verzorgd. Zijn begripvolle contact, zijn uitstekende begeleiding tijdens het proces en de stijlvolle en passende uitvoering maken dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Ons rest slechts dank, voor alle zorg en begeleiding!

ANONIEM

21 mei 2021 | WAARDERING: 10

We hebben een fijn contact met Barbara Kolen gehad. Haar uitleg en luisterend oor, met in achtneming van onze wensen, waren heel fijn. Wij kenden van der Stappen uitvaartverzorging niet, omdat we niet in deze regio wonen. Het beeld van van der Stappen is zeer positief! Heel erg bedankt.

ERNIE FLESKENS

18 mei 2021 | WAARDERING: 10

Met veel liefde en de juiste aandacht heeft Belinda in een korte tijd een mooie dienst samen met ons in elkaar gezet.

Henri Bunnik

17 mei 2021 | WAARDERING: 10

Beste Barbara ik wil je namens de familie Bunnik hartelijk danken voor de fantastische verzorging van de uitvaart van onze broer Jack, het was zeer mooi en respectvol verzorgt, eigenlijk zou je een 11 verdienen dus het wordt een dikke 10. nogmaals hartelijk bedankt !!

MICHAEL SMIT

19 april 2021 | WAARDERING: 10

Als je voor feit komt te staan dat een dierbare van je heen gaat zie je vaak door de bomen het bos niet meer . Belinda heeft ons zo persoonlijk begeleid. Konden onze wensen kenbaar maken . Niets werd ons op gedrongen maar lied ons geheel vrij. maar heeft ons wel de juiste steun weten te bieden die we ook nodig hadden . Zeer kundig en professioneel . Heb ook aan een ieder mijn lof over haar uitgesproken .

ANONIEM

16 april 2021 | WAARDERING: 10

Onze complimenten voor Sander Harks! Niet voor niets dat wij hem voor de tweede keer gevraagd hebben. Hij heeft ook de uitvaart van vader twee jaar geleden verzorgd. Zowel als bij de uitvaart van moeder, fantastisch begeleid en verzorgd.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring