Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Van der Stappen
Anoniem

3 mei 2024 | WAARDERING: 10

Complimenten voor Rick van Roozendaal. Heel fijn in de omgang, duidelijk in communicatie en afspraken keurig nagekomen.

Marijke Schoenmakers

15 april 2024 | WAARDERING: 10

Wat heeft Janice ons vandaag ontzettend lief ontvangen en gesteund. Vooral omdat ze mee heeft gedacht aan het bijzondere opbaren van mijn man, die zijn lichaam beschikbaar heeft gesteld aan de wetenschap. Bedankt Janice en Van der Stappen!

Mevrouw Brandts-van de Ven

14 april 2024 | WAARDERING: 10

Zeer persoonlijk, open voor alle suggesties. Rust, kalmte, overzichtelijk. Gevoel dat het helemaal goed komt, aandacht voor ‘kleine details’. Pluim voor Wijnand.

Richard Gollin

4 april 2024 | WAARDERING: 10

Op 4 April 2024 hebben we onze lieve (stief) vader, man, broer, opa, oom, kennis een geweldig mooi afscheid mogen geven. Marloes heeft een zeer warme en meelevende persoonlijkheid. Altijd wel bereikbaar wat ook fijn was. Chappeau Marloes namens de gehele familie de Turck/Gollin/van Gestel.

Ria Cornelisssen-van der Steen

4 april 2024 | WAARDERING: 10

Zeer netjes verzorgd, goed contact.

Anoniem

2 april 2024 | WAARDERING: 9

We zijn uiterst tevreden over de wijze waarop met onze wensen rekening werd gehouden.

Anoniem

30 maart 2024 | WAARDERING: 10

Zeer goede inschatting van de situatie. Voorstellen daardoor ervaren als maatwerk.

Anoniem

26 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij waren super tevreden over de uitvaartverzorging. Alles was perfect georganiseerd. We houden hier een fijn gevoel aan over. Complimenten aan Monique.

Anoniem

19 maart 2024 | WAARDERING: 8

Duidelijke informatie, respectvolle omgang met de overledene, bescheiden opstelling van de uitvaartverzorgster.

Anoniem

15 maart 2024 | WAARDERING: 9

Wij hebben geen opmerkingen, alleen maar lof voor de mensen van de buitendienst en ook de vaste begeleider. Mensen met zoveel empathie, super fijn.

Anoniem

15 maart 2024 | WAARDERING: 10

Alles netjes verzorgd, geeft een heel goed gevoel en rust. Martin = topper!

Truus van Erp

11 maart 2024 | WAARDERING: 9

Alles was tot in de puntjes verzorgd zoals wij het graag wilden. Perfecte overdracht aan Anita i.v.m. afwezigheid van Barbara bij de uitvaart zelf. Ook erg prettig dat Barbara een paar weken later nog langskwam.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring