Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Van der Stappen
De heer van de Vijfeijke

6 december 2022 | WAARDERING: 10

Veel meedenkend, ondersteunend, de ruimte krijgen alles op zijn tijd. Ook de nazorg is heel prettig. Van A tot Z goed verzorgd.

Anoniem

30 november 2022 | WAARDERING: 10

Wij zijn zeer tevreden over uitvaartverzorger Martin. Hij had snel door wat bij ons past en heeft nooit aangedrongen op andere zaken.

De heer de Kok

30 november 2022 | WAARDERING: 10

Belinda Vermeltfoort heeft samen met de wijkpredikant de uitvaart zeer goed geregeld en verzorgd.

Anoniem

15 november 2022 | WAARDERING: 10

Vriendelijke en prettige benadering, zowel voor- als na het overlijden. Duidelijke informatie, rustig de tijd gekregen om keuzes te maken.

De heer Kok

9 november 2022 | WAARDERING: 10

Goed vakmanschap, goede adviezen, er is veel mogelijk. Prachtig uitvaarthuis, een zeer mooie afscheid.

Anoniem

23 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Wij willen onze grote dank uitspreken naar Barbara, voor haar zéér positieve, persoonlijke maar zeker ook professionele begeleiding van onze familie voor- en tijdens de uitvaart van mijn (wijlen) zwager Johan Osenga. Het voorstel voor een afscheidsdienst in het Genneper Afscheidshuis voelde als maatwerk! Onze complimenten.

Mevrouw Klaassen-van de Mortel

19 oktober 2022 | WAARDERING: 8

Maarten Kindt is een erg warme man, hij paste goed bij ons gezin. Hij heeft ons goed geholpen bij het organiseren en regelen van de uitvaart.

Anoniem

17 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Wij waren erg blij met Thijs. Hij was rustig, georganiseerd, ontzorgde en was erg betrokken. Van der Stappen straalt warmte uit en biedt alle ruimte voor onze eigen wensen. Het had niet mooier kunnen zijn.

De heer van Cranenbroek

31 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Zeer tevreden over de afhandeling. Met dank aan het zeer deskundig/vriendelijk en altijd bereikbare personeel.

Mieke de Graaf

27 augustus 2022 | WAARDERING: 10

Hallo Wijnand, Bedankt voor het kaartje. Het is fijn dat we niet vergeten worden. Op de uitvaart kijk ik nog steeds met een goed gevoel terug. Het was heel mooi. groetjes Mieke

Anoniem

17 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Zeer tevreden over Van der Stappen. Snelle reactie na het melden van overlijden. Uitvaartverzorgster heeft alles perfect geregeld en was zelfs in het weekend beschikbaar.

Anoniem

17 augustus 2022 | WAARDERING: 10

We hadden meteen een klik met Maarten. Hij begreep wat en hoe we het afscheid wilden. Goed advies m.b.t. opbaren i.v.m. het hete weer.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring