Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem

Van der Stappen
Dijk

2 september 2021 | WAARDERING: 10

Firma van der stappen jullie allen bedankt voor de service. Wat jullie voor ons gedaan hebben, GEWELDIG! 100% bedankt. Dit was voor ons een opluchting,

John Kristien van Daal

19 augustus 2021 | WAARDERING: 10

Oma Mientje was op 12-8-2021 overleden helaas en vd stappen gelijk gebeld omdat in 2009 ook fijn zijn geholpen door vdstappen En met Monique van heesch samen alles besproken zij weet wat we doorgemaakt hebben dit ter zijden. Wij zijn zo te spreken over Monique/verzogrser echt warme mensen. En grond van ons hard een GROOT dank uitspreken we hebben het zo fijn gevonden de tijd en jullie hebben ons er zo fijn bij geholpen bij deze nogmaals echt warme mensen en respect voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben en wat er die ene dag gebeurt is kan niet niet vaak zeggen zijn ook geen woorden voor echt DANK JULLIE WEL WARME MENSEN BEDANK VOOR ALLE GOEDE STEUN EN ALLES WAT DE 6 dagen waren Heel veel liefs van ons John en Kristine

Anoniem

17 augustus 2021 | WAARDERING: 8.5

De begeleiding en nazorg bij het hele proces was zeer professioneel en respectvol. Er werd heel goed afgestemd op onze wensen, waardoor wij er een heel goed gevoel aan overhouden.

Sandra van den Ouweland-Schimmel

6 augustus 2021 | WAARDERING: 10

Een en al lof voor Belinda Vermeltfoort. Witte ballonnen die Belinda voor onze Paul heeft geschreven prachtig. Mijn broertje heeft een prachtig afscheid gekregen. Belinda is een toppertje! Belinda Vermeltfoort. Een topvrouw voor jullie bedrijf. Zo warm, zo hartelijk. Ons gezin heeft indruk achter gelaten bij Belinda en zij bij ons. Ik had ook een prachtig ondeugend bijzonder broertje. Hij zou Belinda geweldig gevonden hebben. Belinda ga zo door. Dikke kusjes van onze Paul en van mijn vader en moeder, en mezelf. Groetjes Sandra v/den Ouweland-Schimmel.

Stefan Kerk

5 augustus 2021 | WAARDERING: 10

Martin heeft ons uitstekend door de moeilijke keuzes die bij een uitvaart horen geholpen. Ontzettend creatief met ideeën, wat ervoor gezorgd heeft dat de crematiedienst ontzettend mooi geworden is. Ook de rouwkaart was bijzonder en uniek en iets waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn. Daarom krijgt Martin (en ook Tanja Ilbrink) van ons een dikke 10.

Jeroen Spaan

19 juli 2021 | WAARDERING: 10

Martin Horst heeft de uitvaart van mijn oom perfect verzorgd. Hij was ten alle tijden beschikbaar met heldere communicatie in de juiste toon. De heer Horst droeg originele bruikbare ideeën aan waarvan we er meerdere overgenomen hebben. Tijdens de ceremonie ondersteunde hij op gepaste wijze toen de situatie dat verlangde. Vanwege de inzet van de Martin Horst hebben we zonder rompslomp op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen.

M Janssen

16 juli 2021 | WAARDERING: 10

Met behulp van Reja kan de wens van onze vader vervuld worden door hem mee te nemen in een mooie koker naar zijn geliefde vakantieland. Dankjulliewel Toppers!

Bakermans-Smulders

6 juli 2021 | WAARDERING: 10

Beste Wijnand, Wij willen jouw hartelijk bedanken voor de goede en professionele begeleiding die wij mochten ontvangen, met alle voorbereidingen en afhandeling voor de herdenkingsdienst van onze moeder Mw Bakermans-Smulders. Hebben de contacten als prettig ervaren en heeft op ons een diepe indruk gemaakt. Een blijk van medeleven en steun deed ons goed. Iedereen die bij de herdenkingsdienst is geweest, spreekt hun waardering uit over de informele manier hoe deze dienst in elkaar is gezet en gegeven is. Wij kijken hier met een goed en voldaan gevoel op terug….

Familie van de Gevel

1 juni 2021 | WAARDERING: 10

We zijn ontzettend goed door deze moeilijke tijd begeleid door Belinda. Ze was altijd bereikbaar voor onze vele vragen. En ze gaf ons goede tips en mogelijkheden zodat we een waardig afscheid hebben kunnen geven.

Perry Vermeulen

1 juni 2021 | WAARDERING: 9

Het afscheid van onze vader had niet beter gekund en de ook week in aanloop naar die dag verliep alles zoals het hoort te gaan; goed begeleid door Belinda. We kijken allemaal met een heel fijn gevoel terug op het afscheid, een mooie herinnering. Vrienden en familie zijn eensgezind – het was een prachtig afscheid. Dankjewel Belinda!

Fam Gareadts

28 mei 2021 | WAARDERING: 9

Dhr. Wijnand Stuart heeft de uitvaart van mijn broer verzorgd. Zijn begripvolle contact, zijn uitstekende begeleiding tijdens het proces en de stijlvolle en passende uitvoering maken dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Ons rest slechts dank, voor alle zorg en begeleiding!

ANONIEM

21 mei 2021 | WAARDERING: 10

We hebben een fijn contact met Barbara Kolen gehad. Haar uitleg en luisterend oor, met in achtneming van onze wensen, waren heel fijn. Wij kenden van der Stappen uitvaartverzorging niet, omdat we niet in deze regio wonen. Het beeld van van der Stappen is zeer positief! Heel erg bedankt.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring