Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met ons als bedrijf, een medewerker in het bijzonder? Misschien was je juist onder de indruk van de rouwkaart, de locatie, of de catering. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs! Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Van der Stappen
de heer Jansen

4 mei 2022 | WAARDERING: 9

Maarten Kindt was zeer vriendelijk en betrokken. Goed advies in mogelijkheden.

Tonnie Steevens

31 maart 2022 | WAARDERING: 10

Wij willen namens de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen de uitvaartverzorgers van Van der Stappen heel erg bedanken voor de goede zorgen van ons pap Gerlof. Alles was super geregeld, onze dank is groot.

ANONIEM

22 maart 2022 | WAARDERING: 10

Perfect, klantgericht en maatwerk. Wij hebben Sarah als een zeer warm en betrouwbaar persoon ervaren, super! Nogmaals willen wij aangeven dat we heel erg blij waren met de ondersteuning van Sarah van Hout in deze moeilijk dagen!! Heel hartelijk bedankt.

De heer Van Nunen

9 maart 2022 | WAARDERING: 10

Het verzorgen van de uitvaart is door Van der Stappen na alle tevredenheid gedaan en geregeld.

Carmen Caspersz

25 februari 2022 | WAARDERING: 10

Martin Horst was buitengewoon vriendelijk en dacht mee over wat ik, als dochter van de overledene, nodig had. Heel prettig. Ook de collega’s in het uitvaartcentrum waren warm en invoelend. Heel veel dank nog voor alle goede zorgen! Ik voelde me volledig vrij en ontzorgd.

Familie Staals

19 februari 2022 | WAARDERING: 10

Bij het overlijden van mijn moeder heeft Martin ons op een uitstekende manier begeleid. In die turbulente dagen na een overlijden word je een beetje geleefd door alle zaken die georganiseerd moeten worden, maar Martin heeft veel zorgen uit handen genomen en kwam met een aantal originele ideeën. We hebben ons daardoor kunnen richten op het in elkaar zetten van een persoonlijke ceremonie, waarbij Martin bovendien een mooi en passend slotwoord heeft verzorgd. Ondanks het verdriet kijken we hierdoor met een fijn gevoel terug op deze gang van zaken. Bedankt, Martin.

Familie Vossenberg

9 februari 2022 | WAARDERING: 9

De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk, dachten goed mee, namen alle tijd om alles met ons te bespreken, ook met telefonisch contact tussendoor.

Anoniem

18 januari 2022 | WAARDERING: 10

Sarah heeft goed geluisterd en fantastisch meegedacht. Toen Oogenlust het verkeerde bloemstuk geleverd had, heeft ze meteen actie ondernomen. Sarah is echt een geweldige aanvulling op jullie team!

Lodewijk Wolff

7 januari 2022 | WAARDERING: 9

We hebben de respectvolle en behulpzame opstelling van jullie medewerker Thijs van den Biggelaar zeer gewaardeerd! We zijn jullie erg erkentelijk voor de wijze waarop jullie ons in deze moeilijke situatie hebben bijgestaan.

Familie Sterken

7 januari 2022 | WAARDERING: 10

Wat waren wij blij met jullie uitvaartverzorging en zeer zeker met Barbara. Zij heeft ons en onze moeder zo fijn begeleid. Je leeft in een bubbel en weet niet wat je overkomt. Zonder jullie hulp was het nooit zo’n mooi afscheid geworden van ons pap.

ANONIEM

6 januari 2022 | WAARDERING: 10

Wij hebben de hulp van Monique als heel fijn ervaren. Monique en andere collega’s bedankt voor de goede begeleiding in deze moeilijke tijd. We hebben jullie al aanbevolen aan meerdere kennissen.

Candy van Uden

3 januari 2022 | WAARDERING: 9

Wij werden erg correct benaderd. Thijs van den Biggelaar heeft alles netjes in goede banen geleid.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring