Uitvaartlocatie: CRANENDONCK

De gemeente Cranendonck bestaat uit de plaatsen Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel. In de kern van deze plaatsen, tegen de algemene begraafplaats aan de Grootschoterweg, ligt ons uitvaartcentrum.

Uitvaartcentrum Cranendonck is sfeervol en warm ingericht zodat je in een vertrouwde omgeving en op je eigen tempo afscheid kunt nemen van jouw overleden dierbare. Het is bij ons mogelijk om een 24-uurskamer te huren tot aan de dag van de uitvaart. Met een eigen sleutel heb je dag en nacht toegang. Onze sfeervolle rouwkamers zijn voorzien van audioapparatuur en je kunt de kamer met bloemen of persoonlijke herinneringen inrichten zoals jij dat wenst. Tevens kun je kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening.

Onze uitvaartverzorger in de gemeente, Martin Horst, is een bekende in de gemeente en heeft dan ook veel kennis en ervaring om jou bij te staan het organiseren van het afscheid.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Cranendonck. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Actualiteiten

Een Brabants afscheid op de drempel tussen Kerst en Oud en Nieuw

15 januari 2024

Voor mij als uitvaartverzorger is het elke keer weer bijzonder en een eer dat je samen met nabestaanden aan de slag mag gaan om een uitvaart vorm te geven op een wijze die past zowel bij de overledene als bij diegenen die afscheid moeten nemen van een geliefde naaste.

Lees meer

Terug naar de natuur

25 oktober 2023

Terug naar de natuur, weer opgenomen in cyclus van leven en dood.

Lees meer

Ineens is ver weg… heel tastbaar dichtbij 

14 september 2023

Door de oorlog in Oekraïne hebben velen een veilig heenkomen gezocht ver weg van eigen land. Ook in onze omgeving verblijven mensen die hun land hebben moeten verlaten en hier aan het einde van hun levensweg komen. Uitvaartverzorger Martin Horst verhaalt over de afscheidsdienst van de gevluchte Leonid.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring