Martin Horst

Cranendonck

“Na een overlijden moet er heel veel gebeuren, maar niemand van de nabestaanden weet precies wat. Er heerst verwarring, emoties spelen op, het hoofd staat niet naar allerlei geregel. En dat hoeft ook niet, want als uitvaartverzorger ben ik er voor de nabestaanden.

Ik neem de mensen stap voor stap mee door het hele proces. Ik probeer rust te brengen en daardoor mensen te helpen hun eigen keuzes te maken. Voor mij is het vanzelfsprekend dat je als uitvaartverzorger de mensen uit je eigen directe omgeving bijstaat. Ik ken de lokale cultuur als geen ander omdat ik zeer actief ben in het verenigingsleven. Ik spreek dezelfde taal, ken alle locaties die voor een uitvaart belangrijk zijn en beschik over een netwerk als er speciale wensen zijn. Zo weet ik wat de pastoor wel en niet verwacht tijdens een kerkdienst en weet ik wie ik moet bellen om de harmonie een laatste muzikale eerbetoon te laten brengen. Dat scheelt enorm veel. Ook na de uitvaart. Je komt elkaar nog eens tegen en je loopt heel makkelijk even binnen bij de familie om te zien hoe het gaat, of je nog ergens mee kunt helpen.”

Van der Stappen

Nieuwe afscheidsmogelijkheden in Eindhoven: Genneper Afscheidshuis

27 september 2022

Na een grondige verbouwing opent het Genneper Afscheidshuis in oktober 2022 haar deuren. Met deze uitvaartlocatie gaat Van der Stappen uitvaartverzorging nauw samenwerken. Door het unieke concept, met gastvrijheid als belangrijke waarde, bieden wij de nabestaanden voortaan een warm afscheid onder één dak.

Lees Meer
wereldlichtjesdag

Moederdag zonder moeder

03 mei 2022

Hoe vier je Moederdag als je moeder er niet meer is? Het kan heel moeilijk voor je zijn om een dag zoals Moederdag te vieren, maar toch is het heel belangrijk om je moeder en haar geest te blijven vieren en te beseffen dat hoewel je dit jaar niet fysiek samen kunt zijn, ze wel bij je is in herinnering.

Lees Meer
Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

21 december 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring