Martin Horst

Cranendonck

“Na een overlijden moet er heel veel gebeuren, maar niemand van de nabestaanden weet precies wat. Er heerst verwarring, emoties spelen op, het hoofd staat niet naar allerlei geregel. En dat hoeft ook niet, want als uitvaartverzorger ben ik er voor de nabestaanden.

Ik neem de mensen stap voor stap mee door het hele proces. Ik probeer rust te brengen en daardoor mensen te helpen hun eigen keuzes te maken. Voor mij is het vanzelfsprekend dat je als uitvaartverzorger de mensen uit je eigen directe omgeving bijstaat. Ik ken de lokale cultuur als geen ander omdat ik zeer actief ben in het verenigingsleven. Ik spreek dezelfde taal, ken alle locaties die voor een uitvaart belangrijk zijn en beschik over een netwerk als er speciale wensen zijn. Zo weet ik wat de pastoor wel en niet verwacht tijdens een kerkdienst en weet ik wie ik moet bellen om de harmonie een laatste muzikale eerbetoon te laten brengen. Dat scheelt enorm veel. Ook na de uitvaart. Je komt elkaar nog eens tegen en je loopt heel makkelijk even binnen bij de familie om te zien hoe het gaat, of je nog ergens mee kunt helpen.”

Van der Stappen
Palliatieve zorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft

Palliatieve zorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft!

13 oktober 2021

“Toen mijn man palliatieve zorg zou krijgen, schrok ik enorm. Ik dacht dat hij uit huis moest en dat het afscheid al voor de deur stond. Dat duurde uiteindelijk nog meer dan een jaar. Een tijd waarin we thuis nog samen hebben kunnen genieten, voordat de laatste fase aanbrak, waarin wij goed voorbereid afscheid namen”, aldus mevrouw tijdens het afscheid van haar man.

Lees Meer
dela-yarden-van-der-stappen-uitvaartverzorging-koopt-uit-geldrop-eindhoven

Van der Stappen Uitvaartverzorging blijft in vertrouwde handen

05 augustus 2021

Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven komt volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA.

Lees Meer
manieren-om-te-herinneren

7 inspirerende manieren om te herinneren

31 mei 2021

Wanneer je een dierbare bent verloren voel je het gemis iedere dag, maar op een voor jou belangrijke dag voel je het gemis vaak net wat meer. Op zijn of haar verjaardag, of op je eigen verjaardag. Soms zit het in de kleine dingen die je plotseling kunnen overvallen. Een herinnering die naar boven komt door een liedje, of juist door iets wat iemand zegt.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring