Uitvaart

DOMMELEN

In Dommelen vind je ons prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit een van de rouwkamers kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Het statige, karakteristieke pand beschikt over een sfeervolle rouwkamer en een intieme 24-uurs familiekamer, waar jouw overleden dierbare kan verblijven tot het moment van de uitvaart. De ambiance is uniek en draagt positief bij aan de beleving van het afscheid. Een kleine afscheidsdienst kan hier ook georganiseerd worden, onze uitvaartlocatie in Dommelen is groot genoeg voor een dienst in huiselijke sfeer.

Sarah van Hout-Trienekens, onze uitvaartverzorger in Dommelen, staat samen met het team klaar om jou te helpen bij het organiseren van het persoonlijke afscheid.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Uitvaartlocaties Dommelen

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een aula in een uitvaartcentrum, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Vele prachtige locaties in de omgeving van Dommelen staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van de bijzondere locaties in de regio. Staat de gewenste locatie er niet bij? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Crematorium omgeving Dommelen

Crematorium Heeze
Somerenseweg 120
5591 TN Heeze

Crematorium Rijtackers
Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ, Eindhoven

Crematorium de Hoge Boght
Eindhovensebaan 29
5505 JA, Veldhoven

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Dommelen. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Actualiteiten

Een gepast afscheid van een levensgenieter…

23 februari 2024

“Als we achteraf maar een biertje drinken”

Lees meer

Bijzonder rouwvervoer 

09 oktober 2023

Buiten de traditionele rouwauto is er tegenwoordig volop keuze in bijzonder rouwvervoer. Elke uitvaart is uniek, dus waarom geen vervoer kiezen wat specifiek bij de overledene past? 

Lees meer
Seniorenmarkt_Valkenswaard

Van der Stappen aanwezig op Seniorenmarkt Valkenswaard

15 september 2023

Op zaterdag 30 september vind in cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard de Seniorenmarkt plaats. Ook Van der Stappen is hierbij aanwezig.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring