Sarah van Hout-Trienekens

Valkenswaard

“Wanneer een dierbare komt te overlijden breekt er vaak een hectische en emotionele periode aan, u moet ineens veel zaken regelen terwijl u ook uw eigen verdriet nog heeft. Graag help ik u dan om u te ontzorgen en adviseren waar nodig en om er samen met u een passend en persoonlijk afscheid van te maken.

Ieder persoon is uniek en daardoor ook elke uitvaart. We leven in een tijd waarin bij uitvaarten momenteel veel meer mogelijk is dan vroeger. Zo wordt er op basis van uw wensen en de gesprekken die we in aanloop naar de uitvaart hebben, echt een afscheid op maat gemaakt waarbij we het persoonlijke contact, betrokkenheid en oog voor detail niet uit het oog verliezen. Ik organiseer en ontzorg graag, houd van contact met mensen en ik wil graag echt iets voor u kunnen betekenen. Daarom vind ik dit werk zo mooi en sta ik graag voor u klaar. “

Van der Stappen
Seniorenmarkt_Valkenswaard

Van der Stappen aanwezig op Seniorenmarkt Valkenswaard

15 september 2023

Op zaterdag 30 september vind in cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard de Seniorenmarkt plaats. Ook Van der Stappen is hierbij aanwezig.

Lees Meer

Ineens is ver weg… heel tastbaar dichtbij 

14 september 2023

Door de oorlog in Oekraïne hebben velen een veilig heenkomen gezocht ver weg van eigen land. Ook in onze omgeving verblijven mensen die hun land hebben moeten verlaten en hier aan het einde van hun levensweg komen. Uitvaartverzorger Martin Horst verhaalt over de afscheidsdienst van de gevluchte Leonid.

Lees Meer
uitvaartverzorger-valkenswaard-anja-hertroijs-sarah-van-hout

Rondom Valkenswaard…

14 september 2023

In de komende editie van Rondom Valkenswaard… staat een artikel over de wisseling van de wacht van onze uitvaartverzorger in Valkenswaard.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring