Uitvaartlocatie:

VALKENSWAARD

In Valkenswaard/Dommelen vind je ons nostalgische en sfeervol ingerichte uitvaartcentrum, gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit een van de rouwkamers kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Het karakteristieke pand beschikt over een sfeervolle rouwkamer en een intieme 24-uurs familiekamer, waar jouw overleden dierbare kan verblijven tot het moment van de uitvaart. De ambiance is uniek en draagt positief bij aan de beleving van het afscheid. Een kleine afscheidsdienst kan hier ook georganiseerd worden, onze locatie in Valkenswaard is groot genoeg voor een dienst in huiselijke sfeer.

Sarah van Hout-Trienekens, onze uitvaartverzorger in Valkenswaard, staat samen met het team klaar om jou te helpen bij het organiseren van het persoonlijke afscheid. Vindt het afscheid op een andere locatie plaats? Als échte Valkenswaardse heeft zij veel kennis om samen met jou te kijken naar een afscheidslocatie.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Valkenswaard. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Actualiteiten

Een gepast afscheid van een levensgenieter…

23 februari 2024

“Als we achteraf maar een biertje drinken”

Lees meer

Bijzonder rouwvervoer 

09 oktober 2023

Buiten de traditionele rouwauto is er tegenwoordig volop keuze in bijzonder rouwvervoer. Elke uitvaart is uniek, dus waarom geen vervoer kiezen wat specifiek bij de overledene past? 

Lees meer

Rondom Valkenswaard…

14 september 2023

In de komende editie van Rondom Valkenswaard… staat een artikel over de wisseling van de wacht van onze uitvaartverzorger in Valkenswaard.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring