Uitvaartlocatie:

VALKENSWAARD

In Valkenswaard/Dommelen vind je ons prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit een van de rouwkamers kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Het statige, karakteristieke pand beschikt over een sfeervolle rouwkamer en een intieme 24-uurs familiekamer, waar jouw overleden dierbare kan verblijven tot het moment van de uitvaart. De ambiance is uniek en draagt positief bij aan de beleving van het afscheid. Een kleine afscheidsdienst kan hier ook georganiseerd worden, onze locatie in Valkenswaard is groot genoeg voor een dienst in huiselijke sfeer.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Valkenswaard. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Rondom Valkenswaard…

14 september 2023

In de komende editie van Rondom Valkenswaard… staat een artikel over de wisseling van de wacht van onze uitvaartverzorger in Valkenswaard.

Lees meer
Van der Stappen_uitvaartverzorging_column_Martin-Horst_Cranendonck_rouwbloemen_1

Een sfeervol vertrek vanuit het uitvaartcentrum

08 augustus 2023

Bloemen zorgen voor een prettige sfeer tijdens de uitvaart, maar ook al tijdens de dagen dat een familie gebruik maakt van een 24-uurskamer. Bij het vertrek leggen we deze mooie bloemen dan ook niet zomaar in de rouwauto.

Lees meer
Column_Martin-Horst_Cranendonck_rouwkamer

Gewoon zoals thuis

19 juli 2023

Wanneer nabestaanden gebruikmaken van een 24-uurs kamer dan is het de bedoeling dat men zich thuis voelt. Dat gevoel kan benadrukt worden door persoonlijke spullen te plaatsen. Het is vaak verrassend om te zien wat nu echt belangrijk is geweest voor een overledene.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring