Exclusieve uitvaart

Afscheid nemen doe je maar één keer. Dan moet alles kloppen. Daar mag je bij ons op vertrouwen. We hebben ervaring in alle soorten uitvaarten. Ook wanneer de wensen exclusief zijn kunnen we in een paar dagen tijd alle voorbereidingen treffen die nodig zijn. We werken samen met betrouwbare partners, die weten dat een uitvaart alle inzet en flexibiliteit vraagt in zeer korte tijd.

Ervaringsverhaal

De oprichter van een bekend bedrijf overleed en er was maar één locatie waar de familie zijn afscheid wilde vieren: In de bedrijfshal. Op het eerste oog misschien niet de locatie die men voor een uitvaart zou bedenken, maar voor deze man die het bedrijf met eigen handen had opgericht en groot gebracht, was het een passend eerbetoon. Plannen werden uitgewerkt en uitgevoerd. 6 dagen na het overlijden vond de uitvaart plaats.
De familie werd thuis opgehaald met een rouwbus, waarmee ze samen met vader vanuit het thuisadres, door zijn geboortedorp nog eenmaal naar het bedrijf reden. Bij het bedrijf vormde het personeel een erehaag. Alles in goede banen geleid door de uitvaartverzorger en assistenten.

De bedrijfshal was ingericht met tafels en stoelen. Zuilen met vazen bloemen sierden de ruimte, afgewisseld met kaarsen. Geluidsapparatuur geïnstalleerd. Een groot scherm voor het tonen van de foto’s en filmbeelden van het bedrijf door de jaren heen. De ceremonie werd gefilmd en middels livestream gedeeld met de dochterbedrijven elders in het land. Live muziek als onderdeel van de dienst. Na afloop van de ceremonie, werd de prosecco uitgeserveerd. De aansluitende condoleance was volledig naar wens voorzien van luxe hapjes en drankjes.

Tot slot bracht het gezin meneer met de rouwbus naar zijn laatste rustplaats. Een waardig afscheid van een groot man.

Waar kun je verder aan denken: