Barbara Kolen

Veldhoven

“Een afscheid wordt mooi en sfeervol als het persoonlijk is met herkenbare details. Het beste scenario voor zo’n persoonlijk afscheid is als u de uitvaartwensen van uw overleden dierbare kent. Als dat niet zo is, probeer ik samen met u tot in detail een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

Ook eventuele wensen die niet standaard zijn, wil ik realiseren waar mogelijk. Omdat u dan geen zorgen meer heeft over de organisatie, kunt u zich richten op de persoonlijke details van de uitvaart, zoals bloemen, muziek en teksten. Ik help u ook daarbij in de mate die u wenst. In de gehele periode na overlijden van uw dierbare tot aan de uitvaart ben ik op de achtergrond aanwezig om u bij te staan. Samen zorgen we zo voor een persoonlijk tintje bij de uitvaart, dat het afscheid mooi en warm maakt.”

Van der Stappen
Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

21 december 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer
dela-yarden-van-der-stappen-uitvaartverzorging-koopt-uit-geldrop-eindhoven

Van der Stappen uitvaartverzorging blijft in vertrouwde handen

05 augustus 2021

Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven komt volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA.

Lees Meer

Van der Stappen uitvaartverzorging overhandigt waakmand aan Severinus

21 september 2020

Van der Stappen uitvaartverzorging heeft een waakmand samengesteld. Een mand gevuld met afleiding voor onder andere de lange nachtelijke uren.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring