Als team een uitvaart verzorgen

11 oktober 2023

Barbara Kolen

Onze missie: Als team, samen met de nabestaanden, een unieke uitvaart creëren.

Bij Van der Stappen doen we ons werk met toewijding en betrokkenheid. Onze uitvaartbegeleiding is maatwerk en passen we aan op de uitvaartwensen van de overledene en omstandigheden van de nabestaanden; alles om er een persoonlijke en bijzondere uitvaart van te maken.

“Alles, de ruimte, het weer, de omgeving, het sluiten van de kist door het hele gezin, de muziek, de toespraken, de foto’s, het pianospel van Marijn pakten vele malen beter uit dan ik ooit had kunnen dromen.”

We vinden het fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd door nabestaanden. Een ander waardevol aspect van de reacties die we ontvangen, is het besef dat we er als team, waar zeker ook de nabestaanden deel van uit maken,  in slagen om uitvaart ideeën van nabestaanden op een persoonlijke en respectvolle manier te vervullen.

“Vanaf dat moment klikte het voor mij en vormden we een team met een gezamenlijk doel. Ik snap nog niet hoe we steeds op het juiste moment als per toeval precies het juiste vonden, dan denk ik aan de dichtregels, de totstandkoming van de rouwkaart, de drie grote foto’s voor de ceremonie, de bedankkaart. Wonderlijk.”

“Dank aan de dames van de rouwkamer, die Ria met passie en liefdevol hebben afgelegd en zo optimaal mogelijk hebben opgebaard, met alle aandacht voor detail. Dank ook aan alle dames en heren, die onder jouw aansturing, alles deden om de ceremonie zo waardig mogelijk en zonder problemen te laten verlopen.”

“Als team hebben we zonder druk bij ieder een topprestatie weten te bewerkstelligen.”

Mooie woorden van waardering herinneren ons eraan waarom we dit werk met zoveel toewijding doen en het geeft voldoening om te weten dat we families kunnen helpen in een tijd van verdriet en verlies.

“Barbara ik wil je mede namens Erwin en Kristel en ook de kleinkinderen Myrthe, Jort en Marijn, bedanken voor je uitstekende begeleiding van ons in deze voor ons droevige week. Als gezin zullen we steeds met tevredenheid en voldoening aan Ria’s begrafenis terugdenken.
Barbara je bent een kei in je vak.”

 

Wil jij ook een mooie ervaring met ons delen? Dit kan door deze link te volgen:
Ervaringen – Van der Stappen uitvaartverzorging (vdstappen.nl).
Wij stellen het bijzonder op prijs!

Dit verhaal is gepubliceerd met goedkeuring van de nabestaanden.