Uitvaartwensen vastleggen

Heb jij al ooit nagedacht over jouw eigen uitvaart en wat jouw wensen zijn op die dag? Of weet je alleen de grote lijnen?

Het is een onderwerp waar je liever niet dagelijks bij stilstaat, maar toch goed om hier alvast over na te denken. Misschien weet je al wat je wilt of zie je een scenario voor je. Dan is het fijn als jouw naasten dat ook weten. Schrijf daarom jouw uitvaartwensen eens op en pas ze later weer aan. Misschien maakt het je niet veel uit en laat je de keuzes liever aan jouw familie en vrienden over. Maar maak het bespreekbaar. Doe je dit liever niet? Leg ze dan vast in een wensenboekje en zie het als houvast.

Van der Stappen

Vraag het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’ gratis aan.

Mijn uitvaartwensen

Hoe leg ik mijn uitvaartwensen vast?

Je kunt jouw uitvaartwensen vastleggen in ons boekje ‘Mijn uitvaartwensen’. Dit wensenboekje biedt houvast aan jouw dierbaren bij het regelen van jouw uitvaart. In een periode die meestal beheerst wordt door verdriet, kan dit boekje duidelijkheid en structuur bieden.

In het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’ kun je bijvoorbeeld aangeven of je begraven of gecremeerd wilt worden, welke bloemen je wilt of waar je de koffietafel zou willen laten verzorgen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om overige wensen te noteren. Het document ‘Mijn uitvaartwensen’ kun je zelf bewaren bij je persoonlijke papieren of je geeft het in bewaring aan een van je naasten. Zo heb je de zekerheid dat jouw wensen een houvast vormen voor de invulling van jouw afscheid.

Download hier het ‘Mijn uitvaartwensen’ boekje.

Download het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’

Liever jouw wensen bespreken tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek?

Bespreek je liever jouw uitvaartwensen met een van onze uitvaartverzorgers? Dat kan! Met ruim 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. We hebben veel verschillende uitvaarten mogen organiseren. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek, een tekst, een element waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit afscheid. Wij komen daarom graag volledig vrijblijvend bij je langs om jouw uitvaartwensen te bespreken.

Uitvaartwensengesprek aanvragen

Van der Stappen