Uitvaartwensen vastleggen

Heb jij al ooit nagedacht over jouw eigen uitvaart en wat jouw wensen zijn op die dag? Of weet je alleen de grote lijnen?

Het is een onderwerp waar je liever niet dagelijks bij stilstaat, maar toch is het goed om hier alvast over na te denken. Misschien heb je al bepaalde ideeën. Dan is het fijn wanneer jouw naasten dat ook weten. Je kan het bespreekbaar maken of vastleggen in een wensenboekje voor de uitvaart.

Op deze pagina kan je ons uitvaartwensen boekje downloaden of je kan een kennismakingsgesprek aanvragen om hier vrijblijvend met een uitvaartverzorger over in gesprek te gaan.

Gesprek aanvragen Wensenboekje aanvragen

Vrijblijvend uitvaartwensen bespreken

Om meer te weten te komen over uitvaartmogelijkheden en hoe je jouw laatste wensen vorm kan geven, kan je bij ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Het gesprek kan houvast bieden aan jou en jouw dierbaren. Het is daarom ook mogelijk een dierbare bij het gesprek uit te nodigen.

Vul hier uw gegevens in

Kennismakingsgesprek uitvaartwensen & uitvaartverzorgers
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
*Wij verwerken jouw gegevens in lijn met onze privacyverklaring.

Mijn uitvaartwensenboekje

Naast een oriënterend gesprek kan je ook ons uitvaartwensen boekje raadplegen.

Hierin kan je vastleggen wat jouw wensen zijn voor het afscheid. Het vastleggen van wensen is ook waardevol als het een wens is om bepaalde keuzes aan je naasten over te laten. Ons uitvaartwensenboekje dient niet alleen als houvast voor nabestaanden, maar ook ter inspiratie voor een waardig afscheid. De uitvaartwensenlijst is gratis te downloaden.

Boekje aanvragen – uitvaartwensen
Hoe wil je dit boekje ontvangen?