Uitvaartlocatie: VELDHOVEN

Wanneer je in Veldhoven woont kun je terecht bij ons uitvaartcentrum in het Máxima medisch Centrum of in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven.

Het uitvaartcentrum in Veldhoven is voornamelijk geschikt wanneer je dierbare komt te overlijden in dit ziekenhuis. Nabestaanden kunnen op deze locatie verblijven tot op de dag van de uitvaart.

Aan de rand van Eindhoven ligt het Genneper Afscheidshuis, waardoor het uitstekend bereikbaar is vanuit Veldhoven. Het Genneper Afscheidshuis ligt in een prachtige groene omgeving, beschikt over twee sfeervol ingerichte rouwkamers, een ontmoetingsruimte en een eigen kapel. Een afscheidsdienst is mogelijk tot maximaal 75 personen.

Ook verzorgen wij een uitvaart op andere locaties in Veldhoven. Onze uitvaartverzorger Barbara Kolen is bekend met de gebruiken in de gemeente en heeft een goed oog voor bijzondere afscheidslocaties in Veldhoven.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Actualiteiten

Van der Stappen_uitvaartverzorging_Monique van Heesch_dementievriendelijke uitvaartverzorger

‘Dementievriendelijke uitvaart biedt iedereen troost’

03 mei 2024

In een tijd waarin dementie steeds vaker voorkomt, biedt Van der Stappen uitvaartverzorging een troostrijke oplossing: de dementievriendelijke uitvaart. Deze aanpak zorgt voor een waardig afscheid met respect voor de betrokkenheid van de partner met dementie.

Lees meer

Een gepast afscheid van een levensgenieter…

23 februari 2024

“Als we achteraf maar een biertje drinken”

Lees meer
Engelse condoleance teksten

Engelse condoleance tekst schrijven

06 februari 2024

Deze gids biedt hulp bij het schrijven van Engelse condoleanceberichten, inclusief voorbeeldzinnen in het Engels

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring