Uitvaartlocatie: VELDHOVEN

Wanneer je in Veldhoven woont kun je terecht bij ons uitvaartcentrum in het Máxima medisch Centrum of in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven.

Het uitvaartcentrum in Veldhoven is voornamelijk geschikt wanneer je dierbare komt te overlijden in dit ziekenhuis. Nabestaanden kunnen op deze locatie verblijven tot op de dag van de uitvaart.

Aan de rand van Eindhoven ligt het Genneper Afscheidshuis, waardoor het uitstekend bereikbaar is vanuit Veldhoven. Het Genneper Afscheidshuis ligt in een prachtige groene omgeving, beschikt over twee sfeervol ingerichte rouwkamers, een ontmoetingsruimte en een eigen kapel. Een afscheidsdienst is mogelijk tot maximaal 75 personen.

Ook verzorgen wij een uitvaart op andere locaties in Veldhoven. Onze uitvaartverzorger Barbara Kolen is bekend met de gebruiken in de gemeente en heeft een goed oog voor bijzondere afscheidslocaties in Veldhoven.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Wat als u meer dan 6 gasten wilt ontvangen bij een afscheid in huiselijke kring?

14 september 2020

U ziet het waarschijnlijk ook als u de familieberichten leest in de krant; heel veel uitvaarten vinden nog altijd plaats in besloten kring. Logisch, denkt u wellicht, gezien de beperkende maatregelen. Maar er zijn inmiddels zeker weer mogelijkheden voor een groter afscheid, mits de ruimte zich daarvoor leent.

Lees meer

Rouw werkt door onder werktijd

10 augustus 2020

Een recent onderzoek toont aan dat 1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, last heeft van een burn-out. Daarnaast ervaart 2 op de 10 te weinig steun van de werkgever. En een kwart geeft aan langere tijd niet goed te kunnen functioneren.

Lees meer

Gedenkhoek voor opa Adriaan Damen

22 juni 2020

Een eerbetoon aan Adriaan Damen (86) uit Valkenswaard, geschreven door zijn kleindochter Cyra van Dijk (20). Adriaan is een van de Brabanders die stierven door corona.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring