Uitvaartcentrum: EINDHOVEN

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over het uitvaartcentrum Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan 2, gelegen aan de Genneper Parken.

In ons, pas gerenoveerde, Genneper Afscheidshuis kun je terecht voor een persoonlijk en warm afscheid. Wij kunnen het afscheid voor jouw dierbare precies zo organiseren als gewenst. Alles is mogelijk. Zowel de verzorging van de overledene, de opbaring, het afscheid, als de horeca vind je bij ons onder één dak. Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere rouwkamers die ook gebruikt kunnen worden als 24-uurs kamer, een ruimte waar je ongeacht de dag of het tijdstip, bij je dierbare kan zijn.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Een gepast afscheid van een levensgenieter…

23 februari 2024

“Als we achteraf maar een biertje drinken”

Lees meer
fases van rouw

Het rouwproces: de 5 fases

06 februari 2024

Rouwproces omvat fasen van ontkenning, boosheid, onderhandelen, depressie, en aanvaarding. Erken gevoelens, zoek steun, en heb geduld, want rouwen is een persoonlijke reis die tijd en begrip vereist.

Lees meer
Engelse condoleance teksten

Engelse condoleance tekst schrijven

06 februari 2024

Deze gids biedt hulp bij het schrijven van Engelse condoleanceberichten, inclusief voorbeeldzinnen in het Engels

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring