Uitvaartlocatie: EINDHOVEN

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over het uitvaartcentrum Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan 2, gelegen aan de Genneper Parken.

In ons, pas gerenoveerde, Genneper Afscheidshuis kun je terecht voor een persoonlijk en warm afscheid. Wij kunnen het afscheid voor jouw dierbare precies zo organiseren als gewenst. Alles is mogelijk. Zowel de verzorging van de overledene, de opbaring, het afscheid, als de horeca vind je bij ons onder één dak. Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere rouwkamers die ook gebruikt kunnen worden als 24-uurs kamer, een ruimte waar je ongeacht de dag of het tijdstip, bij je dierbare kan zijn.

Onze uitvaartverzorger in Eindhoven is Wijnand Stuart en hij staat, samen met het team van het Genneper Afscheidshuis, klaar om jou bij te staan.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen

Actualiteiten

Een blijvende herinnering mogelijk gemaakt door stichting Make a Memory

21 mei 2024

In de monumentale Catharinakerk in het centrum van Eindhoven was een mooi en waardig afscheid van een Gildebroeder van het Catharinagilde uit Eindhoven

Lees meer
wereldlichtjesdag moederdag zonder moeder - onze 5 tips

Moederdag zonder moeder – Onze 5 tips

07 mei 2024

Hoe vier je Moederdag als je moeder er niet meer is? Het kan heel moeilijk voor je zijn om een dag zoals Moederdag te vieren, maar toch is het heel belangrijk om je moeder en haar geest te blijven vieren en te beseffen dat hoewel je dit jaar niet fysiek samen kunt zijn, ze wel bij je is in herinnering.

Lees meer
Van der Stappen_uitvaartverzorging_Monique van Heesch_dementievriendelijke uitvaartverzorger

‘Dementievriendelijke uitvaart biedt iedereen troost’

03 mei 2024

In een tijd waarin dementie steeds vaker voorkomt, biedt Van der Stappen uitvaartverzorging een troostrijke oplossing: de dementievriendelijke uitvaart. Deze aanpak zorgt voor een waardig afscheid met respect voor de betrokkenheid van de partner met dementie.

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring