Locaties

Je kunt altijd bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele ruimte voor een opbaring of wanneer je alleen de dienst bij ons op locatie wilt laten verzorgen. Ook wanneer je een andere uitvaartverzorger de uitvaart laat verzorgen ben je welkom op een van onze locaties.

Wij vinden het belangrijk dat je op je gemak bent bij ons, dat het voelt zoals thuis. Onze uitvaartcentra zijn om die reden warm en sfeervol ingericht. Fijne zitjes, verschillende soorten koffie, thee en frisdrank, je eigen muziek afspelen en meestal de mogelijkheid tot 24/7 toegang. Aan alles is gedacht om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Laat het ons weten wanneer het je aan iets ontbreekt, dan zorgen wij daar graag voor.

Van der Stappen
uitvaartcentrum-geldrop
Geldrop

Exclusieve Uitvaart Informele uitvaart

Aan de Spaarpot Oost in Geldrop ligt het uitvaartcentrum van Van der Stappen. Naast het uitvaartcentrum is hier tevens het kantoor van Van der Stappen gevestigd.

Ontdek meer
uitvaartcentrum-cranendonck-budel-van-der-stappen-uitvaartverzorging
Cranendonck

Traditionele Uitvaart Uitvaart met gilde eer

Het uitvaartcentrum in Budel geeft het gevoel van een huiskamer. Met name door gebruik te maken van de 24-uurskamer voelt het aan als een tweede thuis in de dagen tussen overlijden en uitvaart.

Ontdek meer
Eindhoven

Muzikale uitvaart Traditionele Uitvaart

Aan de Felix Timmermanslaan, prachtig gelegen aan de Genneper Parken, ligt het Genneper Afscheidshuis. Hier kun je terecht voor een persoonlijk en warm afscheid, precies zoals gewenst.

Ontdek meer
Waalre

Muzikale uitvaart Traditionele Uitvaart Uitvaart met veel belangstelling

Wanneer je in Waalre woont kun je terecht bij het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Dit ligt net tegen Waalre aan waardoor het uitstekend bereikbaar is. Ook heeft het Genneper Afscheidshuis een prachtige groene omgeving.

Ontdek meer
uitvaartcentrum-geldrop
Nuenen

Exclusieve Uitvaart Informele uitvaart Traditionele Uitvaart

Wanneer je in Nuenen woont kun je goed terecht bij ons uitvaartcentrum in Geldrop, het ligt namelijk tegen de rand van Nuenen aan. Het moderne uitvaartcentrum in Geldrop beschikt over drie rouwkamers waarvan één kamer een 24-uurs kamer betreft.

Ontdek meer
uitvaartcentrum-valkenswaard-dommelen
Valkenswaard

Bourgondische uitvaart Exclusieve Uitvaart

In Valkenswaard beschikken wij over een prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit de 24-uurs kamer kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring