Uitvaartlocatie: WAALRE

In Eindhoven beschikken wij over het Genneper Afscheidshuis, gunstig gelegen op de rand van Eindhoven tegen Waalre aan. Het is goed mogelijk om vanuit Waalre een uitvaart te verzorgen in het Genneper Afscheidshuis.

Het Genneper Afscheidshuis beschikt over twee sfeervol ingerichte rouwkamers, een ontmoetingsruimte en een eigen kapel. De rouwbezoeken kunnen flexibel geboekt worden, waarbij je het rouwbezoek kunt plannen op een door jou gewenst tijdstip. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er nooit twee rouwbezoeken tegelijk zijn, zodat je alle privacy hebt bij je bezoek in ons uitvaartcentrum. Vanzelfsprekend serveren wij een kopje koffie of thee bij het rouwbezoek. Een afscheidsdienst in huiselijke sfeer is mogelijk tot max. 75 personen.

Onze uitvaartverzorger in Waalre, Rick van Roozendaal, staat samen met het team van het Genneper Afscheidshuis klaar om jou bij te staan.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare in het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ervaringen

Onze klantwaardering:9.4

Van der Stappen uitvaartverzorging
Van der Stappen

Actualiteiten

Van der Stappen_uitvaartverzorging_duurzame uitvaart

Duurzame keuzes maken bij een uitvaart

19 juli 2024

Bij Van der Stappen uitvaartverzorging maken we duurzame keuzes vanzelfsprekend. Zo werken we aan een groenere toekomst, zelfs in de laatste fase van het leven.

Lees meer
Van der Stappen_uitvaartverzorging_Monique van Heesch_dementievriendelijke uitvaartverzorger

‘Dementievriendelijke uitvaart biedt iedereen troost’

03 mei 2024

In een tijd waarin dementie steeds vaker voorkomt, biedt Van der Stappen uitvaartverzorging een troostrijke oplossing: de dementievriendelijke uitvaart. Deze aanpak zorgt voor een waardig afscheid met respect voor de betrokkenheid van de partner met dementie.

Lees meer

Een gepast afscheid van een levensgenieter…

23 februari 2024

“Als we achteraf maar een biertje drinken”

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring