Uitvaartwensen bespreekbaar maken

Het is een onderwerp waar je niet dagelijks bij stilstaat. Toch ontkomen we er niet aan om er, soms wat eerder dan verwacht, over na te moeten denken. Voor jouw nabestaanden is het fijn als jouw uitvaartwensen al eens zijn besproken of ergens zijn vastgelegd. Dit kun je doen door ons boekje ‘mijn uitvaartwensen’ aan te vragen en in te vullen. Bespreek je liever jouw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek met een van onze uitvaartverzorgers? Dan kan dat ook!

Van der Stappen

Vrijblijvend en persoonlijk gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek neemt de uitvaartverzorger samen met jou jouw wensen door. Door onze jaren lange ervaring hebben we veel verschillende uitvaarten mogen organiseren. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek, een tekst, een element waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Wij zullen je tijdens het gesprek dan ook vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat uw afscheid volgens uw wensen verloopt en geeft een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die meestal beheerst wordt door verdriet, kan dit gesprek een houvast bieden voor jouw dierbaren. Het is daarom ook mogelijk een dierbare bij het gesprek uit te nodigen.

Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit afscheid. Wij komen daarom graag volledig vrijblijvend bij je langs om jouw uitvaartwensen te bespreken. Via het formulier hiernaast kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers aanvragen. Na het versturen van het formulier neemt de uitvaartverzorger zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Kennismakingsgesprek uitvaartwensen & uitvaartverzorgers
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
*Wij verwerken jouw gegevens in lijn met onze privacyverklaring.
Kennismakingsgesprek aanvragen
Van der Stappen

Onze uitvaartverzorgers