Marloes Steenhuis

Nuenen

“Een uitvaart is meer dan een afscheid; het is een viering van wie iemand werkelijk was.” In mijn visie hoort de dood bij het leven en andersom. Daarom geef ik nabestaanden alle tijd en aandacht die ze verdienen, zodat ondanks het verdriet de uitvaart een warme en mooie herinnering achterlaat.

Op het moment van overlijden moeten nabestaanden in korte tijd veel regelen, terwijl hun hoofd daar niet naar staat. Emoties, rouw en machteloosheid kunnen overweldigend zijn. Daarom help ik graag om te ontzorgen en ideeën uit te werken, zodat nabestaanden zich volledig kunnen richten op het verlies.
Bij mij ligt de regie altijd in handen van de nabestaanden en ik sta klaar om jou bij te staan tijdens deze emotionele periode. Mijn creatieve karakter stelt me in staat om ‘out of the box’ te denken en te kijken naar wat mogelijk is. Zo creëren we samen een afscheid die recht doet aan het leven van jouw dierbare en een blijvende bron van troost en herinnering vormt.

Van der Stappen
Seniorenmarkt_Valkenswaard

Van der Stappen aanwezig op Seniorenmarkt Valkenswaard

15 september 2023

Op zaterdag 30 september vind in cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard de Seniorenmarkt plaats. Ook Van der Stappen is hierbij aanwezig.

Lees Meer

Ineens is ver weg… heel tastbaar dichtbij 

14 september 2023

Door de oorlog in Oekraïne hebben velen een veilig heenkomen gezocht ver weg van eigen land. Ook in onze omgeving verblijven mensen die hun land hebben moeten verlaten en hier aan het einde van hun levensweg komen. Uitvaartverzorger Martin Horst verhaalt over de afscheidsdienst van de gevluchte Leonid.

Lees Meer
uitvaartverzorger-valkenswaard-anja-hertroijs-sarah-van-hout

Rondom Valkenswaard…

14 september 2023

In de komende editie van Rondom Valkenswaard… staat een artikel over de wisseling van de wacht van onze uitvaartverzorger in Valkenswaard.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring