Van der Stappen uitvaartcentrum Geldrop-Mierlo

Onze uitvaartverzorgers in Geldrop-Mierlo

Monique van Heesch RU

Gert-Jan Hendrikx RU

Toon van der Velden RU

Welkom in Geldrop-Mierlo

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u tijdens deze zware dagen van afscheid nemen. Wij adviseren u bij het nemen van moeilijke beslissingen, zoals over het verblijf tijdens de dagen voor de uitvaart. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuis blijft? Dan zorgen wij dat dat mogelijk is. Geeft u de voorkeur aan een verblijf in ons uitvaartcentrum in Geldrop? U kunt in onze 24-uurs kamer doorlopend bij uw dierbare zijn of dag en nacht binnenlopen. Deze kamer kunt u net zo sfeervol en vertrouwd maken als bij u thuis met persoonlijke spulletjes, favoriete muziek en de lievelingsbloemen van uw dierbare. U kunt ook kiezen voor een van onze andere sfeervolle rouwkamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken op afspraak. Uiteraard bent u van harte welkom om aanwezig te zijn of te assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum.

Privacy

Wij zorgen ervoor dat u altijd alleen met uw familie en genodigden in het uitvaartcentrum bent. Om de intimiteit te waarborgen zijn er dus nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040-2861383

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?RondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.