Sarah van Hout-Trienekens

Valkenswaard

“Wanneer een dierbare komt te overlijden breekt er vaak een hectische en emotionele periode aan, u moet ineens veel zaken regelen terwijl u ook uw eigen verdriet nog heeft. Graag help ik u dan om u te ontzorgen en adviseren waar nodig en om er samen met u een passend en persoonlijk afscheid van te maken.

Ieder persoon is uniek en daardoor ook elke uitvaart. We leven in een tijd waarin bij uitvaarten momenteel veel meer mogelijk is dan vroeger. Zo wordt er op basis van uw wensen en de gesprekken die we in aanloop naar de uitvaart hebben, echt een afscheid op maat gemaakt waarbij we het persoonlijke contact, betrokkenheid en oog voor detail niet uit het oog verliezen. Ik organiseer en ontzorg graag, houd van contact met mensen en ik wil graag echt iets voor u kunnen betekenen. Daarom vind ik dit werk zo mooi en sta ik graag voor u klaar. “

Van der Stappen

Nieuwe afscheidsmogelijkheden in Eindhoven: Genneper Afscheidshuis

27 september 2022

Na een grondige verbouwing opent het Genneper Afscheidshuis in oktober 2022 haar deuren. Met deze uitvaartlocatie gaat Van der Stappen uitvaartverzorging nauw samenwerken. Door het unieke concept, met gastvrijheid als belangrijke waarde, bieden wij de nabestaanden voortaan een warm afscheid onder één dak.

Lees Meer
wereldlichtjesdag

Moederdag zonder moeder

03 mei 2022

Hoe vier je Moederdag als je moeder er niet meer is? Het kan heel moeilijk voor je zijn om een dag zoals Moederdag te vieren, maar toch is het heel belangrijk om je moeder en haar geest te blijven vieren en te beseffen dat hoewel je dit jaar niet fysiek samen kunt zijn, ze wel bij je is in herinnering.

Lees Meer
Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

21 december 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring