Sarah Trienekens-van Hout

Valkenswaard

“Wanneer een dierbare komt te overlijden breekt er vaak een hectische en emotionele periode aan, u moet ineens veel zaken regelen terwijl u ook uw eigen verdriet nog heeft. Graag help ik u dan om u te ontzorgen en adviseren waar nodig en om er samen met u een passend en persoonlijk afscheid van te maken.

Ieder persoon is uniek en daardoor ook elke uitvaart. We leven in een tijd waarin bij uitvaarten momenteel veel meer mogelijk is dan vroeger. Zo wordt er op basis van uw wensen en de gesprekken die we in aanloop naar de uitvaart hebben, echt een afscheid op maat gemaakt waarbij we het persoonlijke contact, betrokkenheid en oog voor detail niet uit het oog verliezen. Ik organiseer en ontzorg graag, houd van contact met mensen en ik wil graag echt iets voor u kunnen betekenen. Daarom vind ik dit werk zo mooi en sta ik graag voor u klaar. “

Van der Stappen
Palliatieve zorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft

Palliatieve zorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft!

13 oktober 2021

“Toen mijn man palliatieve zorg zou krijgen, schrok ik enorm. Ik dacht dat hij uit huis moest en dat het afscheid al voor de deur stond. Dat duurde uiteindelijk nog meer dan een jaar. Een tijd waarin we thuis nog samen hebben kunnen genieten, voordat de laatste fase aanbrak, waarin wij goed voorbereid afscheid namen”, aldus mevrouw tijdens het afscheid van haar man.

Lees Meer
dela-yarden-van-der-stappen-uitvaartverzorging-koopt-uit-geldrop-eindhoven

Van der Stappen Uitvaartverzorging blijft in vertrouwde handen

05 augustus 2021

Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven komt volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA.

Lees Meer
manieren-om-te-herinneren

7 inspirerende manieren om te herinneren

31 mei 2021

Wanneer je een dierbare bent verloren voel je het gemis iedere dag, maar op een voor jou belangrijke dag voel je het gemis vaak net wat meer. Op zijn of haar verjaardag, of op je eigen verjaardag. Soms zit het in de kleine dingen die je plotseling kunnen overvallen. Een herinnering die naar boven komt door een liedje, of juist door iets wat iemand zegt.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring