Waalre

22 februari 2021

Wanneer je in Waalre woont kun je terecht bij het Genneper Afscheidshuis in Eindhoven. Dit ligt net tegen Waalre aan waardoor het uitstekend bereikbaar is. Ook heeft het Genneper Afscheidshuis een prachtige groene omgeving.

Lees Meer
Nuenen

22 februari 2021

Wanneer je in Nuenen woont kun je goed terecht bij ons uitvaartcentrum in Geldrop, het ligt namelijk tegen de rand van Nuenen aan. Het moderne uitvaartcentrum in Geldrop beschikt over drie rouwkamers waarvan één kamer een 24-uurs kamer betreft.

Lees Meer
Valkenswaard

25 november 2020

In Valkenswaard beschikken wij over een prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. Vanuit de 24-uurs kamer kijk je uit op een rustgevende tuin met vijver.

Lees Meer
Geldrop

25 november 2020

Aan de Spaarpot Oost in Geldrop ligt het uitvaartcentrum van Van der Stappen. Naast het uitvaartcentrum is hier tevens het kantoor van Van der Stappen gevestigd.

Lees Meer
Cranendonck

25 november 2020

Het uitvaartcentrum in Budel geeft het gevoel van een huiskamer. Met name door gebruik te maken van de 24-uurskamer voelt het aan als een tweede thuis in de dagen tussen overlijden en uitvaart.

Lees Meer
Eindhoven

25 november 2020

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over het Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan, prachtig gelegen aan de Genneper Parken.

Lees Meer