Gedenksieraden

Een sieraad is meer dan alleen een accessoire, het is een verhaal dat je met je meedraagt. Het laten vervaardigen van een sieraad na het overlijden van een dierbare is dan ook vaak van grote betekenis voor nabestaanden. Herdenkingssieraden vormen niet alleen een blijvende verbinding met de overledene, maar helpen ook om herinneringen levend te houden.

Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden van onze samenwerkingspartners See You Gedenksieraden en Funeral Products. Ook stellen we je voor aan onze nazorgconsulente Karin Vos.

See You Gedenksieraden

De laatste jaren zien we dat uitvaarten steeds persoonlijker worden. Een trend die we ook bij gedenksieraden terugzien. Want waar men vroeger vaak alleen de keus had uit
sieraden bestaande uit een kleine cilinder met wat as erin verwerkt, zijn er vandaag de dag veel meer mogelijkheden zoals een ring met as van de overledene, een hanger met een vingerafdruk of een armband met initialen.

 

Onze samenwerkingspartner See You Gedenksieraden staat bekend om het zichtbaar verwerken van as, haar, vinger- en voetafdrukjes in hun sieraden. Dit doen ze door gebruik te maken van een transparante hars, waarbij zelfs de toevoeging van kleurstof mogelijk is. Het resultaat is een prachtige en glanzende afwerking. Zo wordt elk sieraad een waardevolle herinnering aan jouw dierbare.

Van der Stappen

Sieraden met as

Assieraden zijn speciale sieraden die ontworpen zijn om een kleine hoeveelheid as van een overleden dierbare te bewaren en bieden een persoonlijke manier om de herinnering aan een geliefde dichtbij te houden.

De sieraden kunnen variëren van hangers, kettingen, ringen, armbanden tot oorbellen en zijn vaak gemaakt van zilver of (rosé)goud. Soms is het ook mogelijk om een haarlok toe te voegen.

Ieder sieraad heeft een uniek ontwerp welke vaak gepersonaliseerd kan worden. Zo kan een ring met as van een overledene met gravures van een naam, data of speciale boodschap persoonlijk gemaakt worden. Waardoor ze een uniek en persoonlijk eerbetoon aan de overledene worden.

Meer informatie
Sieraden met as

Sieraden met vingerafdruk

Vingerafdruk sieraden zijn unieke en persoonlijke gedenksieraden die een vingerafdruk van een dierbare bevatten. Ook deze komen in vele vormen zoals ringen, armbanden, kettingen, hangers en bedels.

Om een sieraad met vingerafdruk te vervaardigen, moet je een vingerafdruk aanleveren. Wij kunnen hierbij helpen door voorafgaand aan afscheidsdienst een vingerafdruk van de overledene te maken. De sieraden zijn meestal verkrijgbaar in zilver of (rosé)goud.

Deze sieraden zijn niet alleen een mooie herinnering maar ook een elegant en tijdloos accessoire die de herinnering aan jouw dierbare levend houdt.

Meer informatie
Sieraden met vingerafdruk
Van der Stappen

Funeral Products

Het assortiment van Funeral Products omvat een breed scala aan urnen, zoals keramische, houten, metalen, glazen en biologisch afbreekbare urnen. Deze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Naast urnen biedt Funeral Products ook een collectie herinneringssieraden. Deze sieraden zijn ontworpen om een tastbare herinnering aan een geliefde te bieden, door een kleine hoeveelheid as in een sieraad te bewaren. De collectie bevat onder andere hangers, ringen en armbanden, die vaak gepersonaliseerd kunnen worden met bijvoorbeeld een gravure of een vingerafdruk.

Meer informatie
Van der Stappen

Herinneringsmogelijkheden bespreken

Onze nazorgconsulente

Er zijn veel mogelijkheden om jouw overleden dierbare te gedenken. Voor een compleet overzicht en voor persoonlijk advies kun je contact met ons opnemen. Indien gewenst kan onze nazorgconsulente Karin Vos helpen bij de wens om de nagedachtenis aan jouw overleden dierbare blijvend te maken.

Op basis van jouw persoonlijke wensen bespreekt Karin in alle rust de mogelijkheden door zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Jouw overleden dierbare zal zo altijd in jouw herinneringen blijven voortbestaan.

Hieronder kan je ook onze folder downloaden over de verschillende nagedachtenisvormen.

Neem contact op     Download PDF