Anja Hertroijs

Valkenswaard

“Onze mogelijkheden om mensen een uitvaart op eigen wijze in te laten vullen, zijn enorm. Voor mij begint het dan ook met heel goed luisteren – vooral ook tussen de regels – naar wat u nu écht wil.

De ene familie wil een grootse uitvaart, de andere kiest voor een sober, meer ingetogen afscheid. Traditioneel of juist niets wat gebruikelijk is; het is mijn taak om daarin te volgen, passende mogelijkheden aan te dragen en te inspireren. Om samen met u, stap voor stap een uitvaart te verzorgen die écht bij u en bij de overledene past. Ook wat betreft kosten. Misschien is een zelf geplukt veldboeket wel van veel meer waarde dan kostbare bloemstukken. Na het eerste gesprek heb ik elke dag contact met u. Dat is het voordeel als je in je eigen omgeving werkt; je loopt heel gemakkelijk even binnen. Even kijken hoe het met u gaat, of er nog iets moet worden geregeld en een vertrouwd rustpunt te zijn in deze hectische tijd. Het zijn veelbewogen, emotionele dagen waarin u mag rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op mijn professionaliteit en ruime ervaring. U krijgt alle ruimte om op een voor ú goede manier afscheid te nemen. Ik vind het een enorm voorrecht dat ik op zo’n moment een rol in uw leven mag spelen.”

Van der Stappen
Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou

“Voor als ik er niet meer ben”

21 december 2021

Een persoonlijk boekje vol anekdotes, herinneringen, gedachten en wensen. We dachten het zo vaak; wat een kostbare schat zou dat zijn bij het afscheid. In plaats van die schat aan herinneringen merkten we juist regelmatig bij de voorbereidingen van een uitvaart dat veel nabestaanden volledig in het duister tastten omtrent de laatste wensen van hun overleden dierbare.

Lees Meer
dela-yarden-van-der-stappen-uitvaartverzorging-koopt-uit-geldrop-eindhoven

Van der Stappen uitvaartverzorging blijft in vertrouwde handen

05 augustus 2021

Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven komt volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA.

Lees Meer

Gedenkhoek voor opa Adriaan Damen

22 juni 2020

Een eerbetoon aan Adriaan Damen (86) uit Valkenswaard, geschreven door zijn kleindochter Cyra van Dijk (20). Adriaan is een van de Brabanders die stierven door corona.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring