Sander Harks

Waalre

“Als u een dierbare verliest, kunt u overweldigd zijn door emoties. Het is dan niet altijd even makkelijk om u te concentreren op de vele mogelijkheden die er zijn om op bijzondere wijze afscheid te nemen. Juist die vele, kleine details maken het afscheid van uw verloren geliefde zo persoonlijk. Ik help u daar aandacht aan te besteden.

Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die zorgen voor een mooi en uniek afscheid. Iets wat van essentieel belang is voor de uiteindelijke verwerking van uw verdriet. Ik vind het een voorrecht om u hierin te mogen begeleiden. Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom help ik u graag uw wensen onder woorden te brengen en zo passende keuzes te maken. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom zal ik er ook alles aan doen om een veilige en vertrouwde situatie te creëren. Daarbij zorg ik ervoor dat de kosten gedurende het hele traject transparant blijven, zodat u op ieder moment weet waar u staat. Uw geliefde was uniek en daarom verdient hij/zij een afscheid op maat gemaakt. Een afscheid waarvan u tot in lengte van dagen zult zeggen dat u het niet anders gewild zou hebben.”

Van der Stappen
040 Natuurkist

09 september 2020

Als betrokken uitvaartverzorger nemen wij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van de zaken die wij daarin belangrijk vinden, is het milieu. Vandaar dat wij ons graag inspannen om meer ‘natuurlijke uitvaarten’ mogelijk te maken.

Lees Meer
040 natuurkist

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring