Belinda Vermeltfoort-Gruijters

Eindhoven

“Uitvaartverzorging betekent voor mij in contact zijn met elkaar, meedenken over de mogelijkheden in alle opzichten. Geen vraag is gek, alles is bespreekbaar.

Samen geven we invulling aan een betekenisvol en uniek afscheid. Een afscheid dat past bij de persoon die u moet missen. Ik kan u laten zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt er bij mij op vertrouwen dat ik goed naar uw persoonlijke wensen luister, uit uw verhalen uw overleden dierbare een beetje leer kennen, om zo samen een passend laatste afscheid te organiseren. Omdat je maar één keer afscheid neemt.”

Van der Stappen
kerst-in-september

Kerst in september

01 oktober 2021

Nog één doel voor ogen

Lees Meer
witte-ballonnen

Witte ballonnen

16 juli 2021

“We willen niet echt een ceremonie, maar gewoon even samenzijn. In zijn woning waar hij zoveel jaar liefdevol verzorgd is. Waar hij zijn unieke zelf kon zijn. En waar ook wij zo welkom en thuis waren.”

Lees Meer
kinderen-betrekken-bij-afscheid

Een laatste cadeau van oma; zo betrek je kleine kinderen bij een afscheid

04 mei 2021

Afscheid nemen is voor veel mensen een uitdaging. Verdriet, angst, gemis, allerlei gevoelens komen voorbij. En wanneer er kleine kinderen in een gezin zijn, dan is het een uitdaging om naast je eigen emoties, oog te hebben voor wat zij nodig hebben.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring