Van der Stappen uitvaartverzorging is een particuliere uitvaartorganisatie. We bestaan inmiddels ruim 90 jaar en hebben uitvaartzorgvestigingen door heel Noord-Brabant en Limburg. Vanuit deze vestigingen bieden wij voorlichting, uitvaartzorg en nazorg aan. Daarbij is het uitgangspunt dat we streven naar een afscheid dat past bij de overledene. Samen met de nabestaanden zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene.

Van der Stappen uitvaartverzorging is betrokken, professioneel en waardetoevoegend. Onze medewerkers doen er alles aan om de wensen van de nabestaanden op uitvaartgebied te vervullen.

Vacatures

Wij hebben regelmatig vacatures op het gebied van uitvaartzorg, rouwvervoer, uitvaartcentra en grafische vormgeving. Onze openstaande vacatures staan hiernaast aan de linkerzijde vermeld. Het is ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te plaatsen.  

Open sollicitatie

Mocht er voor u geen geschikte vacature zijn, dan bent u uiteraard altijd vrij om een open sollicitatie te plaatsen. Wij nemen u dan op in ons bestand en benaderen u als er zich een vacature aandient waarop u heeft gesolliciteerd. Klik hier om een open sollicitatie te plaatsen.

Welke functie past bij jou?

Onze medewerkers vertellen

Inge werken bij van der stappen Anja werken bij van der stappen Johan werken bij van der stappen
Inge Latour - Coördinator Uitvaartbureau
Anja Schaul - Coördinator grafische afdeling

Johan de Jong - Algemeen medewerker, thanatopracteurContact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.