Met licht gedenken op begraafplaats Eikenhof

Van der Stappen uitvaartverzorging organiseert samen met de gemeente Valkenswaard een speciale Allerzielen bijeenkomst op zaterdag 28 oktober a.s. tussen 17.30 en 19.30 uur op begraafplaats Eikenhof in Valkenswaard. Met licht worden dan de overleden dierbaren herdacht.

Deze bijeenkomst is nieuw voor Valkenswaard. Van der Stappen uitvaartverzorging heeft in Geldrop en Budel al eerder ervaren dat nabestaanden het mooi vinden om op deze sfeervolle manier te gedenken. De gemeente Valkenswaard werkt graag mee om dit ook op begraafplaats Eikenhof in Valkenswaard mogelijk te maken.

Bijeenkomst Valkenswaard

“Een kaars, een moment van aandacht voor diegenen die we nog zo graag in ons midden zouden willen hebben. Licht om te verbinden, te troosten en te verspreiden in donker en in kou. Nabestaanden kunnen zelf een lichtje plaatsen op het graf, urnengraf, strooiveld of bij de herinneringsboom of algemene herdenkingsplek. Van der Stappen zal zorgen voor verlichting van het geheel. Samen verlichten we zo de begraafplaats, maar ook het gemis in ons hart,” aldus Anja Hertroijs, uitvaartverzorgster bij Van der Stappen Valkenswaard. Pastoor Felie Spooren zal van 17.30 tot 18.30 uur aanwezig zijn op de begraafplaats, om indien gewenst het graf van een overleden dierbare persoonlijk te zegenen. In de aula van de begraafplaats wordt gezorgd voor een warm drankje en een muzikale omlijsting. Zo zal deze sfeervolle bijeenkomst ook in Valkenswaard een warme, troostvolle ervaring zijn.

Lichtjes bij graf op Alg. Begraafplaats Cranendonck, tijdens Allerzielen Allicht 2016. Foto door Johan Horst Fotografie Weert.

Welkom voor alle nabestaanden

Iedereen is welkom om samen te herdenken, ook nabestaanden van wie de overleden dierbare geen graf heeft op begraafplaats Eikenhof. Geïnteresseerden wordt verzocht een eigen lichtje zoals een kaars mee te brengen, zodat er zoveel mogelijk licht kan worden aangestoken op de begraafplaats, in herinnering aan de overledenen. De toegang is vrij en aanmelden vooraf is niet nodig.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.