Over van der Stappen uitvaartverzorging

Een persoonlijke uitvaart, crematie en begrafenis.

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Als het eenmaal zo ver is, wilt u dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. U wenst een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat u bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een uitvaartorganisatie die u begrijpt en kundig adviseert. Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met u een gepast afscheid verzorgen. Uw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit onvergetelijke afscheid, waarin iedereen uw dierbare zal herkennen.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team. Daarnaast kunt u terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze gehele onderneming. Wij hopen dat we u met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van uw verdriet.

Michael Thijssens
Directeur

Michael Thijssens

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT ¬†Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.