• 10+

  Wij zijn heel blij met de verzorging en begeleiding van meneer Wijnand Stuart. Geweldig een dikke 10.
  Zijn begrip, kennis van zaken, support en zijn attention for detail overtroffen mijn stoutste verwachtingen. Hij krijgt een 10+.

 • Bedankt!

  We zijn zeer tevreden. Service prima en verzorger Wijnand was echt heel goed. Bedankt voor de mooie service.

 • Groot compliment!

  Wijnand Stuart en de dames van het Uitvaartcentrum in Veldhoven verdienen een groot compliment.

 • Pluim!

  Wijnand Stuart heeft ons perfect begeleid en verdient een pluim, ook de andere medewerkers achter de schermen.

 • Heel erg tevreden!

  Wij zijn heel erg tevreden over alles wat u gedaan heeft. Het regelen. De dienst. Het opbaren.. Echt alles was naar wens. Hartstikke bedankt voor alles!

  Wij willen ook nazorgconsulente Marianne hartelijk bedanken voor de goede zorg en uitleg over de urnen en de sieraden.

 • Complimenten

  Duidelijke communicatie, zeer vriendelijk.
  P.s. complimenten voor Wijnand, wat een rust straalt deze lieve man uit, bedankt!

 • Bedankt Wijnand!

  Bedankt voor de uitvaartdienst en tevens dank voor het herinneringsconcert voor alle overledenen in 2016. Ik vond het een heel mooi initiatief.

 • Aanbevelenswaardig

  De rust en de correctheid waarmee de uitvaart is uitgevoerd, is aanbevelenswaardig. Een compliment gaat hier zeker naar dhr Wijnand Stuart!

 • Heel goed gehandeld in een buitengewone situatie!

  Onze situatie was buitengewoon, want onze overleden dierbare was helemaal alleen in Nederland. Het was voor ons als vrienden heel moeilijk de begrafenis te regelen, maar jullie hebben alles gedaan wat mogelijk was. Heel goed gedaan!

 • Heel dankbaar!

  We willen Wijnand graag bedanken voor wat hij voor mij en en broer heeft betekend bij het overlijden van onze vader.
  Wijnand heeft eraan bijgedragen dat we op een mooie en voor ons goede manier toch afscheid van hem hebben kunnen nemen. We weten dat het niet makkelijk was maar we zijn hem hier heel dankbaar voor.

 • Een grote troost!

  Namens onze familie wil ik uitvaartverzorging van der Stappen maar in het bijzonder jou Wijnand hartelijk bedanken voor de fantastische wijze waarop jullie de uitvaart hebben verzorgd. Onze familie maar ook de uitgenodigde gasten waren allemaal uiterst te spreken over de uitvaart.

  Voor 'n heel groot deel heb jij hieraan bijgedragen en is het voor ons 'n hele bijzondere dag geworden. Wij zijn je daar dan ook zeer erkentelijk voor...

  De opnames hebben we al enkele keren bekeken en deze zijn echt prachtig.
  Deze zullen bij de verwerking van ons verdriet een grote troost zijn.

 • Je bent een vakman

  Lieve Wijnand, ik wil je nogmaals bedanken voor je steun bij het overlijden van mijn lieve buurman. Ik had je al 2x eerder bij een uitvaart, namelijk van mijn zwager en mijn schoonmoeder, en de steun en kracht die jij mensen geeft is geweldig. Je bent een vakman. Dankjewel lieve Wijnand.

 • Zeer tevreden!

  Zeer tevreden over Wijnand; heeft zich aangepast aan alle speciale wensen van overledene!

 • Dankbaar!

  Beste Wijnand, ik wil je graag bedanken voor wat je voor mij en mijn vader hebt betekend bij het overlijden van mijn moeder. Je hebt ons de ruimte gegeven verdriet te hebben en je hebt er vooral voor gezorgd dat mijn vader en ik samen dit proces zijn ingegaan. Door dit alles hebben wij op een mooie, fijne en helende manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik hier voor ben.

 • Dank voor het mooie herinneringsconcert!

  Dank aan alle medewerkers die zondag 6 november aan het prachtige herinneringsconcert hebben meegewerkt. Het was een geweldige middag waar ik ook het verdriet weer een klein beetje heb kunnen loslaten.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.