• Uitstekende dienstverlening!

  We zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen
  Ik kan alleen maar zeggen dat jullie een uitstekende dienstverlening hebben.
  Wil graag de uitvaartverzorger bedanken voor de goede zorgen, i.v.m. het overlijden van mijn man en voor de gesproken woorden.
  Bedankt voor het respectvol regelen (en luisteren).

 • Mooie laatste groet

  Beste Toon,
  Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de uitermate prettige wijze waarop je ons hebt gesteund en begeleid de afgelopen week. Mede dankzij jou hebben we mijn echtgenote een mooie laatste groet kunnen brengen.

 • Hartverwarmend!

  Wij zijn nu een aantal weken verder en natuurlijk praten we nog regelmatig na het overlijden en de crematie van ons pap. Over de crematie krijgen wij en zeker ons mam hartverwarmende reacties. Jij hebt daar voor de familie een belangrijke rol ingespeeld. Op deze manier willen wij je daarvoor nogmaals hartelijk bedanken en onze waardering uitspreken.

 • Dikke knuffel!

  Lieve Uitvaartverzorger,
  Het is bijna een jaar geleden dat jij met ons gezin begon aan het afscheid van man. Je was er als we je nodig hadden, door jou hebben we ook enkele collega’s leren kennen. Je hebt met mijn echtgenoot zelf nog gepraat over hoe en wat hij wilde. Dat was gewoon zo fijn. Nog steeds denk ik daar met fijne herinnering aan terug. Zo goed doorgesproken, ook met de kinderen. We leerden door jou ook andere medewerkers van Van der Stappen kennen, hele fijne en lieve mensen waar we , ik en ook de kinderen, goed mee konden praten. In de rouwkamer met de kinderen, alles mocht en kon. Zelfs de scheiding in zijn haar werd nog eens goed gedaan. Dat was voor de kinderen niet spannend of eng. Ze konden zichzelf zijn.
  Het was goed zo, hebben jullie samen waargemaakt. Dit had hij echt gewild, dat hebben jullie goed aangevoeld. Ik kijk nog vaak, als ik het moeilijk heb en alleen ben naar de film van de crematie en ik word er steeds weer rustig van. Het is goed zo. Bijna 1 jaar voorbij. Ik ga met de meiden 20 mei naar de Peel waar we mijn man hebben uitgestrooid en het voelt nog steeds goed. Heel fijn dat jullie aan ons blijven denken.
  Bedankt en een dikke knuffel.

 • Warme band

  Lieve Toon,

  Bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekend in het moeilijke afscheid van ons meissie en lieve mama. De herinneringen van het laatste stukje wat we voor haar hebben kunnen doen zijn door middel van Van der Stappen onvergetelijk. Onze dank is dan enorm groot!
  Bedankt namens papa en mijn gezin voor de fijne warme band die jullie ons hebben gegeven ondanks dit enorme gemis.

 • Heel tevreden

  Wij willen je van harte danken voor je inzet rond het afscheid nemen van onze vader. We hebben je advies, tips, je luisterend oor en je begeleiding erg gewaardeerd. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het afscheid op die maandag waar we allemaal een goed gevoel hebben gehad! Onze vader zou er ook heel tevreden over zijn geweest.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.