• Warmte, empathie en medeleven

  Ik wil jullie graag nog eens bedanken voor jullie professionele inzet.
  Door jullie toedoen, ieder op zijn terrein, werd het afscheid van mijn broer heel mooi.
  Tijdens elk contact was er altijd warmte, empathie en medeleven. Dit betekende heel veel voor ons.
  We zullen nu ieder op onze manier ons verdriet een plaatsje moeten geven.

 • Alle lof!

  Ik ben erg te spreken over het gehele plaatje. Zo wil ik het straks ook, het staat al op schrift.

  Alle lof voor jullie! Wat een prachtig afscheid hebben wij dankzij jullie van Remy kunnen nemen. Van der Stappen kan trots op jullie zijn.

  Heel veel dankbare groeten.

 • Sander maakte het verschil!

  Sander heeft de gave om het proces van een begrafenis te leiden, te begeleiden en te aanschouwen.

  Hij loopt soms voor de familie, soms ernaast en soms erachter. Sander heeft stijl, geduld en tact. Aan het einde van het proces voelde het alsof wij hem al maanden kenden. Het afscheid van onze vader is hierdoor erg persoonlijk geworden.

  In deze loodzware tijd was hij voor ons een grote steun en toeverlaat om mee samen te werken.

  Hij maakte het verschil.
  Meer dan dank.

 • De juiste toon!

  Wij zijn bijzonder tevreden over Sander Harks, die precies de juiste toon vond om ons te begeleiden.

 • Ga zo door!

  Wij willen jou en de medewerkers van uitvaartverzorging van der Stappen hartelijk danken voor de goede zorgen en begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Het was allemaal keurig verzorgd. Ga zo door!

 • Goed verzorgd!

  Het is door Dhr. Sander Harks zo goed verzorgd en hij heeft ons met het verlies van onze zoon zeer goed begeleid en bood een luisterend oor.

 • Enorm bedankt

  Ik wil alle medewerkers enorm bedanken. Het ontroerde mij hoezeer de klein- en achterkleinkinderen betrokken werden bij het afscheid van mijn moeder. In het bijzonder wil ik Sander bedanken, voor zijn empathie, begeleiding en warme inzet. Alle lof voor Sander.

 • Complimenten!

  Ons inziens had het welslagen van de uitvaartverzorging in hoge mate te maken met de ons toegewezen uitvaartverzorger in persoon van de heer Sander Harks. Hij was praktisch en doelgericht, dacht met ons mee en leverde oplossingen terwijl hij zich nooit op de voorgrond plaatste.

  Complimenten voor de heer Harks!

 • Een groot compliment

  Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn echtgenote. Vanaf het moment van ophalen bij het woonhuis wat zeer respectvol door beide medewerkers is gedaan tot aan de crematie, niets dan lof. De mevrouw bij het uitvaartcentrum in Dommelen heeft voor een waardig en respectvol afscheid gezorgd. Een groot compliment verdienen mevrouw Annet Veeneman voor de geweldige hulp en steun en tevens de heer Sander Harks. Voor steun en hulp die je dan juist zo hard nodig hebt. Hun aanwezigheid was voor ons zeer waardevol. Dank daarvoor.

 • Perfect!

  Sander heeft het perfect gedaan. “Keep up the good work!”

 • Het kon niet beter!

  Wij vonden Sander echt een geweldige man en ontzettend goed. Het kon echt niet beter!

  Sander heeft ons ontzettend goed opgevangen, gesteund en uitstekend geadviseerd tijdens het regelen van de uitvaart. Hij heeft extra moeite gedaan om voor ons een witte rouwauto te regelen en heeft alles tot in de puntjes verzorgd, van het begin tot het eind.

 • Dank je wel!!

  Hartelijk dank en waardering voor de zorgvuldige, professionele en menselijke begeleiding na het overlijden van Willem. Tot slot: de bewerking en vergroting van zijn foto op de bedankkaartjes heeft mij diep geraakt, fantastisch!


 • Bijna perfecte uitvaart!

  We wisten precies hoe we het wilden en waren misschien wat eigengereid, maar Sander Harks pikte het fantastisch op en samen hadden we een bijna perfecte uitvaart georganiseerd, top!

 • Sander verdient een 10!

  Hele goede en fijne begeleiding van Sander Harks! Niets is teveel, goed meedenkend. Ik wil Sander graag bedanken voor de zeer prettige en deskundige begeleiding. Sander verdient een 10! Geen negatieve zaken, alles was positief. Top! Dank.

 • Bedankt voor alle goede zorgen!

  Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen die jullie voor ons gehad hebben.

  Sander, jij voor al het voorwerk wat je al gedaan had toen je hoorde dat Eva sneller wilde vertrekken dan in eerste instantie gepland.
  Jij hebt de finale niet mee mogen maken en dat was voor alle partijen spijtig, vooral omdat we al een band opgebouwd hadden.
  Jammer, maaaaar jij hebt gezorgd voor een perfecte vervanger!

  Barbara, de snelheid waarmee jij je ingeleefd hebt tijdens een lopend proces en in enkele dagen de sfeer hebt opgepakt rondom de crematie van Eva is bewonderenswaardig.
  Je hebt alles perfect en nogmaals perfect uitgevoerd zoals wij dat bedacht hadden, bedankt daarvoor.

 • Zeer tevreden!

  Ik ben zeer tevreden door de geweldige begeleiding door Dhr. Sander Harks. Mijn persoonlijke wensen zijn totaal gehoord.

 • Een heel mooi speciaal mens!

  Sander liet ons zelf initiatieven nemen, hij vulde aan, was zó intens geinteresseerd en kundig met adviezen en aanvullingen. Hij was héél sereen, héél oprecht en wel op zo'n manier in ons midden alsof we geen vreemden waren. Een heel mooi speciaal mens!

 • Mooie afscheidsdienst

  Wat hebben we een mooie afscheidsdienst gehad vandaag. We kijken er alle vier goed op terug en zijn helemaal tevreden.
  Mede dankzij jullie goede begeleiding.
  Het had even wat tijd nodig maar jullie professionele instelling heeft eraan bijgedragen dat we het met zijn allen tot een goed einde hebben gebracht.
  Dank hiervoor!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.