• Perfect

  Alles maar dan ook alles perfect verlopen. Complimenten aan de uitvaartverzorgster Monique. Een geweldige vrouw! Proficiat met zulke fijne medewerkers!

 • Dankbaar

  Wij zijn de uitvaartverzorgster dankbaar voor haar hartverwarmende begeleiding tijdens deze periode, ook qua nazorg!

 • Prima geregeld!

  Via deze weg wilde ik laten weten dat alles heel goed verzorgd was. Dat vond iedereen, ze riepen er allemaal over. En heel veel steun hebben we gehad van uw uitvaartverzorgster Monique, ze was er altijd in onze moeilijke tijd. Je hoefde maar te bellen en ze was er. Ze had alle tijd voor ons. Ik heb tegen mijn zoon gezegd als er met mij wat gebeurt bel van der Stappen en alles wordt prima geregeld. Nog bedankt voor de goede zorgen!

 • Een 12,5!

  Complimenten voor de goede zorgen en afwikkeling. Waardig, menselijk, betrokken, kwaliteit en discreet. Als er een zeer, zeer goed bestond, een 12 ½ dan kreeg u die van ons. Hartelijk dank namens de gehele familie voor alles.

 • Dankbaar voor mooi, emotioneel afscheid en sfeervol herinneringsconcert

  Ik wil jullie graag bedanken voor het mooie en emotionele afscheid van mijn man in mei 2017. Vorige week woonde ik jullie sfeervolle herinneringsconcert bij in de prachtige St. Brigidakerk in Geldrop. Wat was dit samenzijn voor alle nabestaanden waardevol! Ik wil iedereen hartelijk danken die heeft bijgedragen aan het mooie, persoonlijke afscheid van mijn man en aan het onvergetelijke herinneringsconcert. Werkelijk alles was perfect verzorgd. Dank jullie wel!

 • Thank you!!

  First, I want to thank you for the professional services that you have provided to us. With the language barrier and such short period of time, we couldn't have done it without your patience and help. We greatly appreciated everything.

 • Mooi door ingetogen stijl!

  We zijn als familie heel tevreden over alles rondom de uitvaart van Peter.
  Het balsemen hebben we als zeer fijn ervaren, Peter was mooi opgebaard waardoor hij thuis door iedereen bezocht kon worden. Het was fijn dat dit kon ondanks de vele medicijnen die hij gebruikt had.

  Monique, hartelijk dank voor je begeleiding. Door jouw ingetogen stijl voelde het helemaal goed!

 • Geweldig!

  Grote mate van zorgvuldigheid en flexbiliteit, uiterst vriendelijke en betrokken benadering! Voor de 3e maal Monique van Heesch: Geweldig!
  Hartelijk bedankt voor alles, een fijne zorgvuldige uitvaart helpt enorm bij de rouwverwerking. Monique, je bent een kanjer!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.