• Heel tevreden!

  Heel tevreden! Verschillende keren met van der Stappen een uitvaart gehad.
  Wij hebben ons gesteund gevoeld door de begeleiding van uw uitvaartverzorger Gert-Jan.

 • Rust

  Uitvaartverzorger straalde een enorme ruist uit, wat bij ons erg prettig overkwam. Hij verdient een grote pluim!!!

 • Dank u wel!

  Ik ben erg dankbaar en tevreden over de zorg en uitvoering rondom het overlijden van mijn vader. De uitvaartverzorger was echt heel goed in meedenken, adviseren en begeleiden. Dank u wel!

 • Uitstekende begeleiding

  Via deze weg willen wij Gert-Jan heel erg bedanken voor zijn uitstekende begeleiding en zorg welke heeft geleidt tot deze zeer persoonlijke en mooie crematie. Dank namens de gehele familie.

 • Vakwerk!

  Buitengewoon tevreden. De rust die de uitvaartverzorger uitstraalt maakt het verwerken gemakkelijker. Vakwerk.

 • Zeer gesteund!

  We hebben ons zeer gesteund gevoeld, rustige sfeer. Goed naar onze wensen geluisterd. Maar vooral het respect waarmee met mijn man is omgegaan. De verzorging voelde heel goed. Kleinkinderen konden dichtbij opa zijn, ze vonden het niet eng. Tekenen op het deksel van de kist, nog iets moois maken voor opa. We konden het samen doen, bedankt!

 • Onze hartelijke dank!

  Langs deze weg wil ik namens mijn familie onze hartelijke dank uitspreken voor de perfecte verzorging van de uitvaart voor mijn vader.
  Gert Jan heeft dit tot in de puntjes erg goed geregeld.
  We zijn zeer tevreden met zijn inzet en hulpvaardigheid en zijn professionele aanpak.
  We voelden ons direct heel erg op ons gemak tijdens zijn aanwezigheid.
  We kijken terug op een mooie crematie dienst die tot in de puntjes verzorgd was.

  Nogmaals erg bedankt en succes met dit prachtige werk

 • Toewijding!

  Wij zijn bijgestaan door Gert-Jan Hendrikx en deze man is gewoon geboren voor dit beroep. Wat een toewijding.

  Op correct gepaste wijze heeft hij alles tot in de puntjes verzorgd.

 • Dank voor jullie steun!!

  Wij waren allemaal zeer tevreden over de manier waarop wij afscheid hebben kunnen nemen van ons vader. Met name de manier waarop Gert-Jan ons geholpen heeft, de verzorging en het gebruik van de 24-uurs kamer hebben ons daar erg bij geholpen.

  Compliment aan Johan en Lidewij, voor de manier waarop en het respect waarmee ze ons vader hebben opgebaard. Ook aan Mia, Sandra en Leendert een pluim voor de verzorging!

  Ieder afscheid doet pijn, echter de sfeer en de manier waarop dit alles door jullie is ingevuld, inclusief chauffeur Hans, hebben ons gesteund in deze moeilijke tijd!


 • Louter rust!

  Zeer geachte directie,
  Onlangs hebben wij afscheid genomen van onze moeder. Juist door de geweldige hulp van uw uitvaartverzorger Gert-Jan is dit afscheid meer dan waardig en plezierig verlopen. Tot in de puntjes heeft hij alles verzorgd en was er steeds weer een adequate reactie. Wij willen hem hiervoor nogmaals hartelijk danken. Zo ook uw andere collega’s, de verzorging van de overledene, degene die het vervoer hebben geregeld. Louter rust is het gevoel wat ons gegeven werd!
  Deze professionaliteit gaf ons de mogelijkheid het vertrouwen te hebben dat alles in goede banen zou verlopen.

 • Gert-Jan voelde snel vertrouwd

  Met name de rust die Gert-Jan uitstraalde, gaf ons een heel fijn gevoel. Een gevoel dat het allemaal goed zou gaan. En dat is ook echt gebeurd, alles prima verlopen. Met veel respect voor ons mam en voor ons. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en goed advies gegeven. Gert-Jan voelde ook snel vertrouwd en toen hij een dag niet kwam, misten wij hem.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.