Gert-Jan Hendrikx RU

Uitvaartverzorger Geldrop-Mierlo

"Gastheer in optima forma"

“Afscheid nemen hoort bij het leven. Afscheid nemen van een dierbare zodat u als nabestaande met een goed gevoel er op terug kunt kijken, is mijn streven. Als uw gastheer tijdens deze ingrijpende en hectische periode neem ik u tal van zorgen uit handen en adviseer u bij het nemen van de juiste beslissingen. Voorheen was een uitvaart een vast gegeven met een strak programma zonder de mogelijkheid om persoonlijke wensen in te brengen. Vandaag de dag is onze maatschappij een samenleving van persoonlijke wensen en dit betekent ook voor de uitvaart van een dierbare dat alle wensen bespreekbaar mogen en moeten zijn. Als gastheer voel ik mij betrokken bij de familie en probeer er te zijn voor u als nabestaande wanneer u dat nodig heeft. Onzichtbaar aanwezig om u en uw naasten de ruimte te geven op een passende wijze afscheid te nemen van uw dierbare overledene is mijn motto."

Gert-Jan voelde snel vertrouwd

Met name de rust die Gert-Jan uitstraalde, gaf ons een heel fijn gevoel. Een gevoel dat het allemaal goed zou gaan. En dat is ook echt gebeurd, alles prima verlopen. Met veel respect voor ons mam en voor ons. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en goed advies gegeven. Gert-Jan voelde ook snel vertrouwd en toen hij een dag niet kwam, misten wij hem.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.