• Deskundig en sympathiek

  Wij zijn door mevrouw Barbara Kolen op een zeer deskundige en sympathieke manier geholpen om een waardig afscheid voor mijn man te verzorgen. Nog steeds krijgen we complimenten over de mooie en stijlvolle dienst.

 • Moeilijke eerste dagen, draaglijk gemaakt.

  Mede dankzij de deskundigheid, warmte, betrokkenheid en menselijkheid van Barbara werden die moeilijke eerste dagen na het overlijden van mijn vader toch draaglijk gemaakt. Barbara was er waar dat nodig was, dacht met ons mee en veranderde onze wensen en ideeen in precies die uitvaart die mijn vader verdiende en waar hij mee ingestemd zou hebben. Namens familie en mijzelf, dankjewel.

 • Zeker aan te bevelen!

  Mocht iemand het me vragen zou ik van der Stappen zeker aanbevelen. Een zeer professionele en rustige maar ook duidelijke uitleg en aanpak. Ik bedank Van der Stappen en in het bijzonder Barbara ontzettend voor een heel mooi afscheid.

 • Een dikke 10!

  Deze 10 is voor Barbara. Haar steun en hulp waren heel fijn. Ook haar inlevingsvermogen. Het was een fijne samenwerking.

  Barbara, de prachtige bloemen, de mooie kist, de mooie prentjes; chapeau!

 • Het afscheid wat mijn vader verdiende!

  Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken ,je hebt me ontzettend geholpen en ik vond het heel fijn de uitvaart met jou te mogen uitvoeren. Je bent een topvrouw. Ik heb hele leuke reacties gehad en ik denk dat we mijn vader zo een afscheid hebben gegeven wat hij verdiende.

 • Een positieve draai!

  Professionele en vriendelijke begeleidster, klikte vanaf binnenkomst. In een verdrietige periode heeft Barbara een positieve draai aan deze bijzondere dagen gegeven. Onze dank daarvoor is groot!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.