• Deskundig en sympathiek

  Wij zijn door mevrouw Barbara Kolen op een zeer deskundige en sympathieke manier geholpen om een waardig afscheid voor mijn man te verzorgen. Nog steeds krijgen we complimenten over de mooie en stijlvolle dienst.

 • Moeilijke eerste dagen, draaglijk gemaakt.

  Mede dankzij de deskundigheid, warmte, betrokkenheid en menselijkheid van Barbara werden die moeilijke eerste dagen na het overlijden van mijn vader toch draaglijk gemaakt. Barbara was er waar dat nodig was, dacht met ons mee en veranderde onze wensen en ideeen in precies die uitvaart die mijn vader verdiende en waar hij mee ingestemd zou hebben. Namens familie en mijzelf, dankjewel.

 • Zeker aan te bevelen!

  Mocht iemand het me vragen zou ik van der Stappen zeker aanbevelen. Een zeer professionele en rustige maar ook duidelijke uitleg en aanpak. Ik bedank Van der Stappen en in het bijzonder Barbara ontzettend voor een heel mooi afscheid.

 • Een dikke 10!

  Deze 10 is voor Barbara. Haar steun en hulp waren heel fijn. Ook haar inlevingsvermogen. Het was een fijne samenwerking.

  Barbara, de prachtige bloemen, de mooie kist, de mooie prentjes; chapeau!

 • Het afscheid wat mijn vader verdiende!

  Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken ,je hebt me ontzettend geholpen en ik vond het heel fijn de uitvaart met jou te mogen uitvoeren. Je bent een topvrouw. Ik heb hele leuke reacties gehad en ik denk dat we mijn vader zo een afscheid hebben gegeven wat hij verdiende.

 • Een positieve draai!

  Professionele en vriendelijke begeleidster, klikte vanaf binnenkomst. In een verdrietige periode heeft Barbara een positieve draai aan deze bijzondere dagen gegeven. Onze dank daarvoor is groot!

 • Bedankt voor alle goede zorgen!

  Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen die jullie voor ons gehad hebben.

  Sander, jij voor al het voorwerk wat je al gedaan had toen je hoorde dat Eva sneller wilde vertrekken dan in eerste instantie gepland.
  Jij hebt de finale niet mee mogen maken en dat was voor alle partijen spijtig, vooral omdat we al een band opgebouwd hadden.
  Jammer, maaaaar jij hebt gezorgd voor een perfecte vervanger!

  Barbara, de snelheid waarmee jij je ingeleefd hebt tijdens een lopend proces en in enkele dagen de sfeer hebt opgepakt rondom de crematie van Eva is bewonderenswaardig.
  Je hebt alles perfect en nogmaals perfect uitgevoerd zoals wij dat bedacht hadden, bedankt daarvoor.

 • Wat zijn wij dankbaar

  Barbara Kolen heeft ons heel erg gesteund en kwam met veel suggesties waar wij niet aan gedacht hadden.
  Ik heb zeer ervaren hoe belangrijk het is op zo'n moment dat je een goede uitvaartverzorger hebt, en dat is Barbara Kolen.
  Wat zijn wij dankbaar dat zij op ons pad kwam en we zeker ook daardoor een prachtige uitvaart hebben gehad voor mijn moeder.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.