Van der Stappen uitvaartcentrum Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Onze uitvaartverzorgers in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Sigrid Hielkema RU

Thijs van den Biggelaar RU

 
 

Welkom voor Nuenen, Gerwen en Nederwetten 

Op de rand van Nuenen (tussen Geldrop en Nuenen) ligt ons uitvaartcentrum. Dit is voor Nuenen uitstekend bereikbaar.   

Persoonlijke begeleiding

Onze uitvaartverzorger begeleidt u tijdens deze zware dagen van afscheid nemen en adviseert u bij het nemen van moeilijke beslissingen, zoals over het verblijf tijdens de dagen voor de uitvaart. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuis blijft? Dan zorgen wij dat dat mogelijk is. Geeft u de voorkeur aan een verblijf in ons uitvaartcentrum in Geldrop? U kunt in onze 24-uurs kamer doorlopend bij uw dierbare zijn of dag en nacht binnenlopen. Deze kamer kunt u net zo sfeervol en vertrouwd maken als bij u thuis met persoonlijke spulletjes, favoriete muziek en de lievelingsbloemen van uw dierbare. U kunt ook kiezen voor een van onze andere sfeervolle rouwkamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken op afspraak. U kunt uiteraard ook altijd aanwezig zijn en indien gewenst assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum.

Privacy

Wij zorgen ervoor dat u altijd alleen met uw familie en genodigden in het uitvaartcentrum bent. Om de intimiteit te waarborgen zijn er dus nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig.

 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Bernhardstraat 4
  • 5671 HX  Nuenen 
  • Telefoon: 040-2841550

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Routebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.