Onze dienstverlening omtrent uitvaart

Als uitvaartondernemer is onze dienstverlening erop gericht u zoveel mogelijk bij te staan na een overlijden van een dierbare. Er moet na een overlijden immers in korte tijd veel geregeld worden voor o.a. verzorging, opbaring, crematie of begrafenis en voor een eventueel afsluitend samenzijn. We weten uit ervaring dat dit zeer moeilijk en belastend kan zijn. Daarom nemen we deze zorg graag van u over. Misschien kent u de uitvaartwensen van uw overleden dierbare of wellicht heeft u zelf bepaalde ideeën daarover. Wij helpen u met het verzorgen van een persoonlijk afscheid, zoals u dat wenst. Graag denken we ook met u mee over persoonlijke details en helpen we u op weg met suggesties en ideeën. Wij beschikken over meerdere sfeervolle uitvaartcentra in de regio en zijn bekend met de diverse uitvaartmogelijkheden in deze regio's. 

Vertrouwen op van der Stappen uitvaartverzorging

Vertrouwen is onmisbaar bij uitvaartverzorging. U moet er blind op kunnen vertrouwen dat de uitvaart helemaal verloopt naar de wens van uw overleden dierbare en van u. Juist omdat alles in één keer goed moet gaan, is een goede samenwerking tussen alle medewerkers heel belangrijk. Daarom is het fijn dat wij als een van de weinige uitvaartondernemers met onze eigen medewerkers alles voor u in eigen beheer kunnen verzorgen. U kunt erop vertrouwen dat we samen met u het afscheid zo persoonlijk invullen dat het u bijblijft en houvast kan bieden voor de tijd die komen gaat.

90 jaar ervaring in persoonlijke uitvaarten

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten weten wij als geen ander dat persoonlijk contact heel belangrijk is in deze dagen van afscheid. Daarom blijft onze uitvaartverzorger uw vaste contactpersoon tot na de uitvaart. In de aanloop naar de dag van de uitvaart heeft onze uitvaartverzorger dagelijks contact met u om samen invulling te geven aan de persoonlijke afscheidsceremonie. Onze persoonlijke benadering wordt door veel nabestaanden zeer hoog gewaardeerd en daar zijn wij trots op.


Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.