Rouwbloemen

Eén enkele rode roos op een witte kist, een mooi boeket met lint, alle bloemen in één kleur; bloemen geven een persoonlijk accent en sfeer aan een uitvaart. Sommige mensen hebben daarom een sterke voorkeur voor een bepaald soort bloem of boeket terwijl anderen juist een bonte verzameling bloemen op de kist prachtig vinden. Als u wilt, kunt u de bloemenstroom regisseren door uw wens op de rouwbrief te vermelden. Bloemen zijn een belangrijk persoonlijk detail tijdens een uitvaart. Een goede keuze is daarom belangrijk! Onze uitvaartverzorger kan u een groot aantal voorbeelden laten zien die u ongetwijfeld inspireren bij uw keuze voor de uitvaart van uw overleden dierbare. 

Rouwbloemen bestellen

Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Topbloemen uitvaart, onze vertrouwde partner voor alle bloemenbestellingen. De levering loopt altijd via een bloemist bij u in de buurt. Topbloemen Uitvaart werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde uitvaartbloemisten, die tot het uiterste gaan om de mooiste en persoonlijke bloemstukken te maken.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.