Rouwvervoer en begeleiding

Op de dag van de uitvaart brengen we uw dierbare naar de locatie waar de afscheidsceremonie wordt verzorgd. Dit rouwvervoer kunt u ook heel persoonlijk maken. Zo wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een uitvaartbus, waar u samen met uw overleden dierbare en familie en vrienden wordt gereden naar de diverse locaties. Intiem en onafscheidelijk tot het einde. U kunt ook kiezen voor een van onze rouwauto's en eventueel bijpassende volgauto's. Indien uw wens uitgaat naar een totaal andere vorm van rouwvervoer kunnen we u daar natuurlijk ook bij helpen.Begeleiding van de overledene

Aangekomen bij de locatie van de afscheidsceremonie wordt uw dierbare naar binnen begeleid. Deze begeleiding kunt u zelf verzorgen met uw naasten of onze medewerkers verzorgen dit namens u. In het laatste geval kunt u uw voorkeur uitspreken voor mannelijke of vrouwelijke begeleiders. We bespreken het vervoer en de begeleiding van uw dierbare vooraf tot in detail, zodat alles precies verloopt zoals u dat wenst.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT ¬†Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.