Foto- en filmreportage

Een filmreportage is een mooi document voor mensen die vanwege ziekte, afstand of leeftijd niet bij de uitvaart konden zijn. Daarnaast is het voor veel mensen fijn een tastbare herinnering te hebben aan de afscheidsceremonie omdat de dag van de uitvaart vaak in een roes voorbij gaat. Deze beelden kunnen ook helpen bij de rouwverwerking. Wilt u ook graag dat de uitvaart wordt vastgelegd? Wij helpen u graag aan een vakbekwame en professionele fotograaf of cameraman die gegarandeerd mooie en sfeervolle opnames verzorgt, zonder storend aanwezig te zijn tijdens de uitvaart. 

Fotopresentatie

Ook een fotopresentatie geeft het afscheid een extra persoonlijk karakter. Het is mooi en intiem om samen met uw naasten te kijken naar persoonlijke, vaak leuke en luchtige beelden, ondersteund door bijpassende muziek. Het geeft iedereen de kans om in gedachten nog bij uw overleden dierbare te zijn en mee te kijken naar de gelukkige momenten. Veel nabestaanden vinden het fijn om deze fotopresentatie zelf samen te stellen, waarbij veel veel foto's en herinneringen voorbij komen. Als u dit als te belastend ervaart, verzorgen wij graag de samenstelling van deze fotocollage namens u.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.