Zorg na de uitvaart

Natuurlijk kunt u ook na de uitvaart op van der Stappen uitvaartverzorging blijven rekenen. Onze uitvaartverzorger neemt een paar weken na het afscheid contact op om te horen hoe het gaat en of we u nog ergens mee kunnen helpen. Ook ontvangt u onze praktische gids 'Zorgen erna'. Deze gids geeft u een overzicht van de financiële en administratieve zaken die snel moeten worden geregeld na de uitvaart. Voor ons hoort ook deze kosteloze nazorg vanzelfsprekend bij het verzorgen van een persoonlijk en onvergetelijk afscheid.

Opzegdienst na overlijden

Na een overlijden moet er veel geregeld en opgezegd worden. Een omvangrijke klus, waar u best tegenop kunt zien. Met onze opzegdienst nemen wij u dat werk uit handen. U geeft eenmalig online de gegevens door van de overledene en selecteert de instanties die wij moeten berichten. Tot een half jaar na het overlijden kunt u nog mutaties doorgeven. Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgezegd.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.