Stilstaan bij kanker met Samenloop voor Hoop

Wij staan al meer dan 90 jaar bekend om onze persoonlijke en lokale betrokkenheid. Dit laatste blijkt vooral uit onze hechte samenwerking met lokale partners maar zeker ook uit onze interesse voor goede initiatieven in onze regio, zoals de Samenloop voor Hoop. Dit evenement wordt het gehele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen door vrijwilligers en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement ter wereld voor kankerbestrijding. 

Samenloop voor Hoop Geldrop-Mierlo

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei vindt in Geldrop-Mierlo de eerste editie plaats van deze wandelestafette. (Ex)kankerpatiënten ofwel survivors staan centraal en lopen de de eerste ronde mee. De lopers wisselen elkaar daarna gedurende 24 uur af. De continue beweging staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarnaast zetten de teams zich in om zoveel mogelijk geld te verzamelen. De opbrengst wordt na afloop overhandigd aan KWF Kankerbestrijding, die het bedrag zal besteden aan kennisdeling, onderzoek en preventie.

De kaarsenceremonie

Als het donker is, worden er vele kaarsen aangestoken langs de route. Alle deelnemers staan dan letterlijk stil bij de (ex-)kankerpatiënten en bij alle mensen die de strijd tegen kanker hebben verloren.

Stilstaan bij kanker

Natuurlijk willen wij ook stilstaan bij kanker. Daarom nemen wij als organisatie ook deel aan deze Samenloop voor Hoop in Geldrop. Zo willen ook wij een klein steentje bijdragen om ieders wens te helpen realiseren: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten. Loop mee of kom een kijkje nemen op sportpark de Kervel in Geldrop op zaterdag 28 en zondag 29 mei vanaf 13.00 uur.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.