Samen werken aan een overgetelijke uitvaart

Bij een uitvaart moet alles in één keer goed verlopen. In relatief korte tijd moet er een bijeenkomst op één of meerdere locaties verzorgd worden. Het vervoer van uw overleden dierbare en eventuele naasten dient respectvol en betrouwbaar te zijn. Een persoonlijke kist of lijkwade, sfeervolle rouwbloemstukken, gepaste muziek, een voor u persoonlijk vormgegeven rouwbrief, een mooi gedachteniskaartje; het moet allemaal met zorgvuldigheid omringd worden. Persoonlijke teksten en eventuele foto- en filmreportages waarin we zien en horen hoe uw overleden dierbare in het leven stond, dragen bij aan een sfeervolle uitvaart.

Samenwerking

Om een uitvaart goed te laten verlopen is het belangrijk dat alles tot in detail wordt georganiseerd. U kunt daarbij vertrouwen op onze meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we niets aan het toeval over laten en aan alles denken. Dit kan alleen als er een duidelijke aansturing is en alle medewerkers goed samenwerken en bekend zijn met de lokale gebruiken en mogelijkheden. Veel diensten verzorgen we daarbij in eigen huis. We werken in kleine, hechte teams, waarbij we elkaar ondersteunen en inspireren. Wanneer er bij een uitvaart extra begeleiding nodig is, zetten we eenvoudig een extra collega in. Voor de gasten zijn we herkenbaar vanwege onze zelfde stijlvolle kleding. Verder heeft iedereen in het team een eigen deskundigheid, zoals het uitvoeren van de laatste zorg of het retoucheren van een foto voor op de rouwbrief. Onze uitvaartverzorger blijft uw vaste contactpersoon en heeft dankzij onze manier van werken alle aandacht voor u.

Complimenten

Dat deze manier van werken succesvol is, blijkt uit de vele mooie complimenten die onze uitvaartverzorgers ontvangen. U kunt deze vinden op hun persoonlijke pagina's. Ook uit onze enquête blijkt een hoge klanttevredenheid.

Uw reactie

Indien u ook suggesties heeft voor verbetering of een reactie wilt plaatsen, horen wij deze graag. Dat kan op de persoonlijke pagina van uw uitvaartverzorger. Zo kunnen we dankzij u onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.