Ook Moederdag op Begraafplaats 't Zand

Op zondag 8 mei a.s. vieren we weer Moederdag. Een gezellige dag voor vele families waar moeder nog eens extra wordt verwend. In aanloop naar deze dag worden we overspoeld met reclames van gelukkige gezinnen met een stralende moeder als middelpunt. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat juist dagen als Moederdag extra confronterend kunnen zijn voor gezinnen waar men afscheid heeft moeten nemen van een of meer gezinsleden.

Confronterend

Ook voor ouders die het verdriet moeten verwerken van een doodgeboren kindje is Moederdag een confronterende dag. Zij hoopten echter dat zij dit jaar met erkenning van hun doodgeboren kindje het mooist denkbare Moederdagcadeau zouden krijgen. Helaas mag dit nog niet zo zijn. Ondanks 82.000 handtekeningen onder de petitie voor het opnemen van doodgeboren kinderen in de Basis Registratie Personen (BRP) laat de geboorte- en overlijdensakte van hun kindje toch nog wat langer op zich wachten. Wij hopen dat deze erkenning nu zeer snel zal volgen en al deze ouders troost kan bieden bij hun enorme verlies.

Aandacht voor uw dierbaren

Als uitvaartverzorger ervaren wij steeds weer dat blijvende aandacht voor overledenen en erkenning van het verdriet van nabestaanden zeer belangrijk is. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten gedurende het hele jaar om samen te herdenken. Een daarvan vindt plaats op Moederdag op Begraafplaats 't Zand in Geldrop. Samen met de beheerder van de begraafplaats en Agave Bloemenboetiek nodigen wij u uit om een mooi bloemstukje te maken, dat u bij uw overleden dierbare kunt plaatsen. Ook uw kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen u helpen bij het bloemstukje. Ook zorgen we voor ballonnen, die met persoonlijke boodschappen worden losgelaten vanaf de begraafplaats. Samen met u willen we aandacht geven aan uw overleden dierbaren. Vandaar deze bijzondere Moederdagactiviteit waar iedereen van harte welkom is op zondag 8 mei a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur op begraafplaats ’t Zand aan de Aragorn 14 in Geldrop.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.