Onvergetelijk afscheid door mix van inlevingsvermogen én ervaring

Eigenlijk is uitvaartverzorger een bijzonder beroep. Na een melding van overlijden kom je terecht bij nabestaanden, die je meestal niet kent. Maar we willen wel, samen met die nabestaanden, binnen een paar dagen een onvergetelijk afscheid verzorgen. Een afscheid dat precies past en waarin iedereen iets herkent van de overleden dierbare. U kunt daarbij denken aan locatiekeuze, vervoer, inhoud van de ceremonie, keuze van muziek, etc. Dat betekent meestal dat we al zeer snel persoonlijke gesprekken voeren met nabestaanden. Vaak halen zij daarbij herinneringen op, waardoor wij ook de overleden dierbare leren kennen. We komen vaak als vreemden binnen maar na bijna elk afscheid hebben we een intense band met een aantal nabestaanden, omdat we zoveel hebben gedeeld in deze tijd van verdriet en kwetsbaarheid.

De uitvaart goed verzorgd

Juist door alle emoties waarmee we te maken hebben in ons werk, komt onze ervaring uitstekend van pas. We weten dat we ondanks het verdriet toch tijd moeten maken voor het maken van gedegen afspraken met u als nabestaande. Daar nemen we ruim de tijd voor en we begeleiden u bij het maken van uw keuzes. Daarna bespreken we uw wensen met het uitvaartcentrum, pastoor, bloemist etc. Uiteraard bewaken we daarbij de planning want het moment van afscheid en uitvaart staan vast. Ook maken we vooraf duidelijke financiële afspraken. Alles goed regelen, dat geeft rust. Zodat u geen zorgen heeft over het verloop van de uitvaart. En dat is hard nodig in die verwarrende tijd van emoties en verlies.

Dubbele garantie voor een onvergetelijke uitvaart

Wij voeren al jaren het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit staat onder andere voor onberispelijke dienstverlening, deskundige en professioneel opgeleide medewerkers en een transparant kostenoverzicht. Zoals het een goed keurmerk betaamt, controleert het voortdurend of de drager nog aan alle eisen voldoet. Wij kunnen met trots zeggen dat we dit meest recente onderzoek onlangs ook weer succesvol hebben afgesloten en het Keurmerk mogen blijven voeren. Daarnaast zijn onze uitvaartverzorgers ook ingeschreven in het Register Uitvaartverzorgers (RU), wat betekent dat zij ook persoonlijk aan alle certificatie-eisen voldoen. Bij ons heeft u dus een dubbele garantie voor een onvergetelijke uitvaart die tot in de puntjes wordt verzorgd, vanuit onze persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.