Inspiratie voor een onvergetelijke uitvaart

U kent vast wel het tegenstrijdige gevoel van enorm opzien tegen een uitvaart maar deze ook absoluut niet willen missen. Een uitvaart hoort nu eenmaal onlosmakelijk bij het leven en kan noodzakelijk zijn voor de bewustwording van het feit dat iemand er niet meer is. Daarnaast wilt u de nabestaanden bijstaan en hun verdriet een klein stukje samen dragen. En natuurlijk wilt u zelf de overledene de laatste eer bewijzen en afscheid nemen. Dus u gaat naar het afscheid en zet u schrap voor wat komen gaat. Hoe wonderbaarlijk is het dan als tijdens die uitvaart dit zware gevoel minder wordt en u wordt meegenomen op een onvergetelijke reis van emoties, herinneringen en muziek? U wordt geraakt door wat u ziet en hoort en u beleeft het afscheid echt intens in plaats van dat u er alleen bij aanwezig bent. Dit is een ongelooflijk waardevolle belevenis, die u achteraf gezien niet had willen missen. Het afscheid wordt op deze manier een hartverwarmende herinnering, onvergetelijk en voor altijd verbonden aan de overledene.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart

Een uitvaart die u zo raakt, is altijd een afscheid waarin u de identiteit van de overledene goed herkent. De lievelingsmuziek die wordt gespeeld, de favoriete tekst uitgesproken door familie of vrienden, de lievelingsbloem of kleur, persoonlijke filmpjes of foto's, een favoriet voertuig; al deze zaken geven een natuurgetrouw beeld van de overledene, echt zoals hij of zij was. Dit is de uitvaart waar elke overledene recht op heeft en die elke nabestaande troost biedt en verwarmt. Het is echter een hele opgave om dit goed te regelen direct na een overlijden, omdat u dan ook hebt te maken met diverse emoties van verdriet en acceptatie. Het is dan ook goed om nu alvast eens na te denken wat u wilt en uw wensen vast te leggen in het document Mijn Uitvaartwensen, dat u op onze website kunt downloaden of op ons kantoor kunt aanvragen.

Uw inspiratiebron

Als uitvaartverzorger met 90 jaar ervaring staan wij garant voor een uitvaart die de overledene eer aandoet. Elke uitvaart is voor ons uniek omdat wij altijd op zoek gaan naar de persoonlijkheid van de overledene, om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij helpen u graag met de invulling en inspireren u waar mogelijk. Samen met u creëren we het afscheid dat precies past bij de overledene. We hopen met dit persoonlijke afscheid troost te bieden aan u en alle andere nabestaanden en zo een positieve bijdrage te leveren aan de herinnering, die u bij u draagt op uw weg daarna.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.