Herdenkingsbijeenkomsten bij van der Stappen uitvaartverzorging

Op woensdag 2 november a.s. vieren we Allerzielen. Van oorsprong een katholiek gebruik waarbij men bidt voor alle overledenen en in een aantal parochies overhandigt men herdenkingskruisjes aan nabestaanden. Ook buiten de kerk staan veel mensen stil bij hun overleden dierbaren. Ze branden kaarsjes of brengen bloemen naar graven en uitstrooi- en gedenkplaatsen. Ook plaatsen veel mensen een digitaal kaarsje of delen herinneringen op social media.

Ook wij bij van der Stappen uitvaartverzorging staan graag samen met u stil bij allen die ons zijn ontvallen. Daarom organiseren we diverse sfeervolle, niet religie gebonden activiteiten voor alle nabestaanden en andere geïnteresseerden.

Herdenken op begraafplaatsen

Op zondag 30 oktober a.s. herdenken we tussen 13.30 en 16.30 uur onze overleden dierbaren op Begraafplaats 't Zand aan de Aragorn te Geldrop. Alle graven worden gezegend, waarbij u een kaarsje of bloemversiering kunt plaatsen. Natuurlijk zorgen we ook voor een kopje koffie en thee. Op zaterdag 5 november a.s. tussen 19 en 21 uur bent u van harte welkom tijdens 'Allerzielen Allicht' op de Algemene Begraafplaats aan de Grootschoterweg te Budel, waarbij nabestaanden de begraafplaats sfeervol verlichten met fakkels en kaarsen.

Herinneringsconcert 'De liefde als houvast'

Op zondag 6 november a.s. vindt ons jaarlijkse herinneringsconcert plaats in de H. Brigidakerk in het centrum van Geldrop. Iedereen die het afgelopen jaar een dierbare heeft verloren van wie wij de uitvaart mochten verzorgen, wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Dit jaar is het thema 'De liefde als houvast'. Met het respectvol uitspreken en tonen van de naam van iedere overledene en het luisteren naar sfeervolle muziek en persoonlijke overdenkingen van een aantal van onze uitvaartverzorgers verwachten wij weer een troostvol herinneringsconcert te verzorgen.

Troost en kracht

Wij hopen dat we met onze herinneringsbijeenkomsten in saamhorigheid u troost en kracht kunnen bieden in deze donkere dagen. Het is goed te weten dat u niet alleen staat in uw verdriet. Samen met andere nabestaanden en onze uitvaartverzorgers gaan we er mooie bijeenkomsten van maken.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.