Allerzielen, omdat het onmogelijk is om iemand te vergeten, die zoveel heeft gegeven...

Na een heerlijke zomer die zomaar maanden duurde, is het ineens weer bijna november. Een van de donkere maanden, ook door de aanvang van de wintertijd in die periode. Maar toch kennen we in november ook zeker onze lichtmomenten.

Moment van speciale aandacht

Zo worden op 2 november, Allerzielen, vele begraaf- en gedenkplaatsen in het licht gezet. Ontelbare kaarsen en fakkels kleuren de graven en gedenkplaten, in het bijzijn van vele nabestaanden. In de aanloop naar 2 november is het ook vaak al een drukte van belang op de begraaf- en gedenkplaatsen, de graven worden opgefleurd met mooie nieuwe bloemen. Een mooi en indrukwekkend ritueel, dat we danken aan de rooms-katholieke kerk. Van oorsprong was Allerzielen namelijk een religieuze gedenkdag maar tegenwoordig wordt deze dag omarmd door iedereen als een moment van speciale aandacht voor hun overleden dierbare(n).

Rondom Allerzielen in de plaatsen waar wij actief zijn

Op diverse plaatsen worden in deze periode de graven gezegend op de r.-k. Begraafplaatsen. Ook werken we op diverse plaatsen mee aan het verlichten van begraafplaatsen. Vaak zijn onze uitvaartverzorgers hierbij aanwezig en wordt u ontvangen met een kopje koffie. Ook aan uw kinderen wordt gedacht met een speciale activiteit. Klik hier voor een overzicht van onze bijeenkomsten rondom Allerzielen.

In het licht

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is niet nodig en er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Graag zien we u op een van deze data om samen uw overleden dierbaren in het licht te zetten. Letterlijk met kaarsjes en figuurlijk in onze gedachten. Omdat het onmogelijk is om iemand te vergeten, die zoveel heeft gegeven!

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.