Afscheid nemen op een manier die goed voelt

De dagen tussen overlijden en uitvaart worden steeds belangrijker bij een afscheid. Veel mensen kiezen ervoor om in deze periode nog zoveel mogelijk samen te zijn met hun overleden dierbare.

In een uitvaartcentrum of thuis verblijven?

Dit samenzijn kan plaatsvinden in een van de 24-uurs kamers in ons uitvaartcentrum, waar u voortdurend bij uw overleden dierbare kunt zijn. Natuurlijk kunt u deze kamer zo persoonlijk en huiselijk maken als u zelf wilt. Veel mensen kiezen momenteel voor een opbaring thuis, net als vroeger. Zo kunnen zij in een voor hun vertrouwde omgeving afscheid nemen. Het is dankzij lichte balseming zelfs mogelijk dat uw overleden dierbare zonder koeling op een bed wordt opgebaard, wat het huiselijk gevoel nog meer versterkt. Dit kan in elke kamer in uw huis want onze professionals helpen u met alle benodigdheden. Als u het graag intiem houdt, kunt u met sfeervolle kamerschermen een hoekje creëren waar eenieder in alle rust nog even bij uw overleden dierbare kan zijn.

Thuisopbaring, intiem en vertrouwd

Zo kan uw overleden dierbare nog een paar dagen in de eigen omgeving verblijven. Vertrouwd en intiem. U kunt samen zijn wanneer u wilt. Ook het proces van afscheid na een overlijden thuis verloopt rustiger dan wanneer uw dierbare direct wordt opgehaald.

Vaak zien we dat het ondanks het verdriet toch hele mooie dagen zijn, samen met familie en vrienden rondom de overledene. Goede gesprekken, mooie herinneringen of in stilte samenzijn. Kinderen die nog iets moois knutselen of de kist beschilderen, de hond die trouw bij uw overleden dierbare blijft liggen. Tijdens deze periode van thuisopbaring komen wij dagelijks even kijken naar uw dierbare. Indien nodig veranderen we nog wat details om het aanzicht zo mooi en vertrouwd mogelijk te houden.

Persoonlijk en vertrouwd

Wat uw wensen ook zijn rondom het afscheid; alles is mogelijk binnen onze dienstverlening. Samen met u verzorgen we een afscheid dat bij uw overleden dierbare past op een manier die goed voor u voelt. 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.