Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is

Deze prachtige woorden vormen de boodschap waarmee Van der Stappen uitvaartverzorging voortaan naar buiten treedt in haar nieuwe huisstijl. Een boodschap die alle verwarrende emoties waar u bij een afscheid mee te maken krijgt, treffend verwoordt. En een boodschap die ook precies onze zorg en persoonlijke aandacht bij elk afscheid weergeeft.

De ziel van onze nieuwe huisstijl

De woorden 'Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is' vormen de ziel van onze nieuwe huisstijl. Het begrip ‘afscheid nemen’ staat daarbij tegenover 'vasthouden' en die tegenstelling drukt de verwarrende gevoelens uit van verlies, rouw en herinnering. Ook is dit precies wat een nabestaande doet in de periode tussen overlijden en uitvaart; afscheid nemen en herinneringen delen met anderen, zodat deze blijven voortleven in hun gedachten.

'Een vertrouwd houvast bij het afscheid'

Met onze 90 jaar ervaring in uitvaartverzorging weten wij als geen ander dat een mooi verzorgd en persoonlijk afscheid u houvast geeft bij uw verdere rouwproces. Wij werken daarom in een klein, hecht teamverband, maar bieden u ook de kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden, zekerheid en kennis en ervaring van onze gehele onderneming. We bieden u vertrouwen en houvast in een zware periode. Dit willen we graag duidelijk maken met de treffende ondertitel 'Een vertrouwd houvast bij het afscheid'.

Logo en fotografie

In onze nieuwe look was ook een make-over van het logo gewenst. Het nieuwe vlindertje in warme kleuren past prima bij onze nieuwe uitstraling. Voor de fotografie kozen we voor warme, menselijke foto's. Dit alles samen geeft onze uitingen een warme, persoonlijke uitstraling, waarin wij ons herkennen.

Meer weten?

U maakt in deze column kennis met onze nieuwe huisstijl maar we nodigen u graag uit ook een kijkje te nemen op onze vernieuwde website www.vdstappen.nl of om onze nieuwe gratis brochure aan te vragen. U zult zien dat onder ons eigentijdse nieuwe jasje nog altijd onze vertrouwde service en persoonlijke betrokkenheid schuilen, die zo hoog worden gewaardeerd.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.